Facebook’tan genç olmayanlar için çöpçatanlık servisi geliyor

Facebook

Facebook‘tan bir çöpçatanlık servisi, bir buluşma uygulaması ya da diğer adıyla sevgili bulma hizmeti çok yakında kullanıma sunulacak. Peki, sosyal medya devinin çöpçatanlık servisi nasıl çalışacak?

Facebook çöpçatanlık servisi nasıl olacak?

Zuckerberg, bu yeni arkadaş bulma servisi sayesinde dönemsel değil. Uzun süreli ve dolayısıyla gerçek ilişkilerin kurulabilmesini hedeflediklerini dile getirdi. Tabii bu uygulamada, profilinizde yer alan bilgiler ve görseller de kullanılacak. Ancak gizlilik ilkesi ön planda tutularak güvenli bir deneyimin sunulması için çalışılacak.

Messenger yenilendi!

Facebook‘un özel eşleştirme sistemi de bilgilerden yola çıkarak kişilere en uygun sevgili adaylarını listeleyecek ve bundan sonrası artık karşılıklı sohbete kalacak.

Facebook

Bu arada, Mashable‘da yer alan bilgilere göre FB, bu özelliği gençler için değil, yaş olarak daha olgun kitle için hayata geçirmeyi düşünüyor. Öte yandan yapılan son araştırmalar, genç kesimin FB kullanmayı bırakmaya devam ettiğini gösteriyor. Sanırız kullanıcı yaş aralığı değiştikçe Mark ve arkadaşları da ona göre yeni hamleler yapacak.