Red Dead Redemption 2 için nefes kesen tanıtım videosu

rdr 2

Oyun severler tarafından oldukça beğenilen yapım yakında devam oyunuyla karşımızda olacak. Red Dead Redemption 2 için 3. tanıtım videosu da bugün yayınlandı.

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan Rockstar Games, açık dünya temalı oyunlar söz konusu olduğunda sağlam işler çıkartıyor. Keza oyun dünyasına GTA gibi bir yapımı armağan ederek bu işte ne denli iyi olduklarını zaten kanıtladılar. Peki vahşi batıda GTA tarzında bir yapım nasıl olurdu?

Nitekim Rockstar bunu da düşünmüş ve 2010 yılında Red Dead Redemption’un konsollara özel olarak satışa sunmuştu. Oyun severler tarafından oldukça beğenilen yapım yakında devam oyunuyla karşımızda olacak. Zira merakla beklenen Red Dead Redemption 2 için 3. tanıtım videosu da geçtiğimi gün yayınlandı.

Red Dead Redemption Ekim ayında geliyor

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2, eğer bir ertelemeye maruz kalmazsa 26 Ekim’de raflardaki yerini alacak. İlk etapta PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan oyunun sonradan PC için gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

1899 yılında vahşi batının son demlerinde geçecek olan yapımda, bir kez daha kanun kaçağı bir karakteri kontrol edeceğiz. Hükümetin güç gösterileri ve kanun adamlarının sayısının hızla artması, vahşi batıdaki çetelerin sonunu getirmişti. İşte böyle bir ortamda, çetemiz ile kanun adamları arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağız.

Sonuç olarak Red Dead Redemption 2, oyun severleri bir kez daha vahşi batının tam ortasına götürecek. Keza bu durum yayınlanan son fragman videosunda da net bir şekilde gözler önüne serilmiş.

Atari VCS, PS4’e kafa tutabilir mi?