Kono’dan Hexgears X-1 Wireless klavye!

Hexgears X-1 Wireless

Kono, hem oyunculara hem de yazı yazmak isteyenler için geliştirdiği Hexgears X-1 Wireless mekanik klavyesini duyurdu. Peki, Hexgears X-1 Wireless neler sunuyor?

Klavye sektörü son 4-5 yıldır mekanik sisteme geçmiş durumda. Özellikle oyuncular için daha hızlı tepkime süreleri sunması ile dikkat çeken mekanik klavyeler, normal kullanımda da büyük rahatlık sağlıyor. Basma hissiyatını oldukça başarılı veren ve yazı yazmayı kolaylaştıran mekanik klavyelere Kono’dan yenisi eklendi.

Hexgears X-1 Wireless neler sunuyor?

Kono’nun duyurduğu Hexgears X-1 Wireless isimli mekanik klavye hem oyunculara hem de günlük yaşamda rahat bir yazı deneyimi arayanlara hitap ediyor. Hexgears X 1 Wireless klavye kablosuz yapısı ile 4 farklı cihaza tanımlanabiliyor. PC ve Mac’in yanında, iPhone, iPad ve diğer tüm Android cihazlara bağlana bilen Hexgears X 1 Wireless klavye, RGB renk paletine sahip.

X 1 ARTSY

Hexgears X 1 Wireless mekanik klavyede RGB ayarı için ekstra uygulama bulunmuyor. Klavyenin üzerindeki FN+Space Bar tuşlarına basarak ışık düzenin değiştirebiliyor, FN+8 tuşuna basarak da renkleri değiştirebiliyorsunuz.

WhiteX 1HoverCut

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan klavyenin brown, red ve white switch seçenekleri yer alıyor. Oldukça konforlu bir yapıda olan klavye, oyunculardan daha çok işi yazı yazmak olan kişilere hitap ediyor desek yalan olmaz. USB-C bağlantısına sahip olan Hexgears X-1, tam dolu şarj ile tam 3 ay kullanım süresi sunuyor.

Hexgears X-1 Wireless

Razer Raiju Mobile gamepad inceleme