Google YouTube’a Özel Telefon Çıkarabilir

youtube

Dünyanın en büyük video platformu YouTube için özel bir Android sürümü yolda olabilir. Son iddialara göre bir de cihaz bizi bekliyor.

Kullanımı Daha Kolay Bir YouTube

Uzun yıllar Android ve özellikle iOS sürümleriyle eleştiri oklarının hedefi olan YouTube, Android için çok özel bir versiyonla karşımıza çıkabilir. Zira Google şu sıralar kullanıcılardan konuyla ilgili geri bildirimler almaya başlamış. Görünüşe göre daha şık ve daha kolay kullanımlı bir tasarım anlayışı ile bu telefonda karşımıza çıkacak. Tasarım dışında farklı özellikler de kullanıcılarla buluşmak için bekliyor.

Bu özelliklerden bir tanesi You Twist. Telefonu yan tuttuğunuzda izlemek isteyebileceğiniz bazı videolar karşınızda olacak. Başka bir özellik ise You Capture. Bunun sayesinde izlediğiniz videoları indirmek ve hatta belirli bölümlerini almak mümkün hale gelecek. Bunların dışında özellikle içerik üreticilerin kullanması adına hikayeler bölümü açılacak, canlı yayın yapmak da daha kolay hale gelecek.

YouTube İçin Özel Tasarlanmış Telefon

Tanıtılacak cihaza gelince, iddialara göre ismi YouTube Edition olacak. 18:9 oranlı olması beklenen cihaz 6 inç ekran ve Full HD+ çözünürlüğe sahip olacak. 4 GB RAM ve 32/64 GB depolamanın eşlik edeceği cihazda 3700 mAh’lik de bir pil bulunacak. Beklenen fiyat ise 360-400 dolar arası. Bakalım Google bu çılgınlığı yapıp platforma özel telefonunu duyuracak mı? Şayet hayaller gerçeğe dönerse hangi üretici ile çalışılacak? Tüm soruların yanıtını ilerleyen dönemde göreceğiz.

Dell Inspiron 15 7567 İnceleme