Avengers 3 Cephesinde Çarpıcı Gelişmeler!

avengers21

Marvel’ın sinematik evreninin yeni halkası Avengers 3: Infinity War Part One’da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Yapımda, ciddi sürprizler de söz konusu…

Ülkemizde her ne hikmetse “Yenilmezler” olarak çevrilen ancak asıl anlamı “İntikamcılar” olan Avengers’ın yeni halkası, Infiniti War Part One, 4 Mayıs 2018’de gösterime girecek. Part Two’nun (İkinci Bölüm) ise 2019 yılında beyaz perde ile tanışması bekleniyor.

Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner,Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt, Mark Ruffalo ve Chris Hemsworth gibi popüler ve bol ödüllü isimlerin bulunduğu kadroda, yönetmen koltuğuna, Captain America, Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War’dan tanıdığımız Anthnoy Russo ve Joe Russo oturacak.

Avengers

Öncelikle; Civil War’da hiçliğe sürüklenen Winter Soldier, yapımda yerini alacak. Bu Avengers üyeleri arasındaki tansiyonu yükseltecek.

Asıl haberimiz ise Guardians Of Galaxy’nin tüm kadrosunun, Thanos’a karşı savaşta, Avengers ekibine yardım edecek olacak. Malum, Guardians of The Galaxy, Evrenin en büyük kötüsü Thanos’a karşı çok daha fazla tecrübeye sahip.

Peki her satırda en az bir kez değindiğimiz bu Thanos da kim? Thanos, Titanların en güçlüsü. Zira, Titan gezegeninde bir mutant olarak kabul ediliyor. Titan + Mutant etkileşimin sınırları inanılmaz. Ölüm’e aşık olan Thanos’un, eylemleri nedeniyle, Ölüm alemine girişi yasaklanmış. Bu da, daha üstün güçlü varlıklar (Galactus, Order, Chaos) tarafından öldürebilen karakterler arasında Thanos’un ölümsüz kalacağı anlamına geliyor.

Biz yine de Avengers ve Galaksinin Koruyucularının bir yol bulabileceğine inanıyoruz.

2016 Yılının En Çok Satan Oyunları!