AVAX ve XRP yükselecek mi? Gözler bu iki kripto parada

AVAX ve XRP yükselecek

AVAX ve XRP yükselecek iddiaları iyice güçlenmeye başladı. Özellikle son dönemlerde yaşanan gelişmeler yükselme ihtimalini ön plana çıkarıyor.

Birçok kripto para analisti AVAX ve XRP yükselecek demeye başladı. Grafiklere baktığımızda her iki dijital varlığın güçlü bir şekilde ayakta durduğunu görüyoruz. Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan askeri çatışmalar ile birlikte FED kaynaklı faiz artışları ilk etapta endişe yaratmıştı.

Sadece kripto paralarda değil bütün borsalarda ciddi bir düşüş ortaya çıktı. LUNA ve ATOM gibi altcoinler hariç neredeyse bütün kripto para birimleri sert bir şekilde düştü. Hatta Bitcoin bile neredeyse 30 bin dolar seviyesine geliyordu. Fakat bu iki dev kripto para birimi güçlü bir şekilde durmaya devam ediyor.

AVAX ve XRP yükselecek diyenlerin sesi artıyor

AVAX grafiğine baktığımızda 1 Mart 2022 tarihinden itibaren güç kazanmaya başladığını görüyoruz. Piyasa volatilitesi ile paralel olarak düşüş ve yükselişler yaşansa bile sağlam bir şekilde duruyor. 75 dolar civarında işlem gören bu kripto para birimi önümüzdeki günlerde bir atağa kalkabilir.

AVAX ve XRP yükselecek

Eylül 2020 tarihinde 0,85 dolarlık değeri kıyaslandığında şu anda fazlasıyla yüksek. Eğer altcoinler ile birlikte stabil bir şekilde ilerlemeye devam ederse 100 dolarlık önemli kritik fiyat seviyesini bile aşabilir. Böylece 150 dolar yolculuğu başlayacaktır. Bunun gerçekleşmesi ise aynı zamanda yeni ATH anlamına geliyor.

Maaşlar kripto paralar üzerinden ödeniyor: Yeni trend başladı

AVAX ve XRP yükselecek iddiaları güçlenmeye devam ederken yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. XRP fiyat bakımından değerlendirildiğinde 0,73 dolar düzeyinde işlem görüyor. Ancak Bitcoin kaynaklı yükselişler ile birlikte yeniden eski konumuna gelebilir. Ayrıca SEC davasının olumlu sonuçlanması çok sert bir yükseliş sağlayacaktır.