Avatar filmi için ilginç karar!

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak

Avatar: The Way of Water Aralık ayında vizyona girecek, ancak oldukça büyük bir sorunu var: kendisi tam 13 yıl önce çıkan bir filmin devamı. Ki çoğumuz She-Hulk’un geçen haftaki bölümünde ne olduğunu zar zor hatırlıyoruz. Bu durumda 13 yıl aradan sonra Avatar 2 sinemalarda gösterime girdiğinde, karakterler unobtanium, Toruks, RDA veya Noble Clyde Boudreaux hakkında konuşmaya başlarsa bu çok fazla kafa karışıklığı yaratabilir. (Bunlardan biri aslında filmde yok – bakalım hangisi tahmin edebilecek misiniz?)

Avatar filmi için ilginç karar! Ancak James Cameron ve ekibi bir çözüm buldular: İlk Avatar’ı sinemalarda yeniden yayınlanacak. Salı günü yayınlanan bir fragmana göre, 2009 filmi 23 Eylül’den itibaren iki haftalığına sinemalara geri dönüyor ve IMAX, 4K / HDR ve tabii ki 3D dahil olmak üzere “tüm formatlarda” gösterilecek.

Avatar: Frontiers of Pandora

Bu büyük bir mesele. Elbette, teorik olarak insanlar yeni filmi görmek için dışarı çıkmadan önce eskisini evde izlemek isteyebilir, ancak neredeyse hiç kimsede, izlenmesi gerektiği gibi bir çift 3D gözlük yok.

Avatar filmi için ilginç karar!

Avatar 2 fragmanı

Ayrıca teorik olarak söylemek gerekir ki, filmi evde izlemek çok daha zorlaştı, çünkü Disney Avatar’ı Disney Plus yayın hizmetinden kaldırdı. Disney, The Verge’in tekrar ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda yorum yapma talebine hemen yanıt vermese de, Variety’den bir rapor, The Way of Water’ın çıkış tarihinden önce geri geleceğini iddia eden kaynaklardan alıntı yapıyor.

avatar 2

Film şu anda Apple TV veya YouTube gibi hizmetlerden kiralanabilir.

Twitter siber zorbalık için ses yükseltecek