Apple kendin onar programında yeni bir safhaya geçti

Apple Music öğrenci planı zamlanıyor!

Teknoloji devi Apple, uzun bir süre direndiği kendin onar programında, rakiplerinin önüne geçerek herkesi şaşırtıyor.

Apple kendin onar programında yeni bir safhaya geçti. Teknoloji şirketlerinin tek kazancının ürettikleri ürünleri satmak olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Büyük şirketlerin gelirleri içerisinde servis kazanımlarının payı da hiç az değildir. İşte bu nedenle teknoloji devleri, asla bozulmayan, hiç arızalanmayan cihazları sevmezler. Bununla birlikte servisten çıkmayan cihazlar da makbul olmadığına göre arada bir denge tutturmak her iki tarafın da yararınadır.

M2 Pro ve Max çipli Apple MacBook Pro'lar bu sonbaharda geliyor!

İşte Apple’ın gelirlerine baktığımız zaman da, servis kazançlarının gayet iyi seviyelerde olduğu görülüyor. Bu nedenle de birçok şirket tarafından hazırlıkları yapılan kendin onar programı hakkında uzun süre sessizliğini korumuş, ancak özellikle Samsung ve Google’ın bu projeyi başlatacağını duyurmasının ardından Amerikalı teknoloji devi de bazı iPhone modellerini bu akımın bir oyuncusu haline getirmişti.

Apple çalışanlarına önemli bir duyuru yaptı!

Apple kendin onar programında yeni bir safhaya geçti

Ancak gelin görün ki aynı Apple, 2 yeni cihazını daha kendin onar programına dahil ettiğini açıkladı. Amerikalı teknoloji devi tarafından bugün yapılan açıklamaya göre, MacBook Air ve MacBook Pro marka dizüstü bilgisayarlar için de artık parça temin desteği sunulacak.

Apple, eski avukatlarına dava açtı!

Bunun anlamı, bu bilgisayarları kullanan ve bir sebepten dolayı Apple tarafından destek verilen parçalarında sorun olduğunu gözlemleyen kullanıcılar, eğer kendilerine güveniyorlarsa Apple’dan bu parçaları satın alarak cihazlarını kendileri tamir edebilecekler. Bu tamir işlemi için gerekli kılavuzlarda Apple’ın sitesinde mevcut olacak. Ancak bu uygulamanın şu an için yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma sunulduğunu, dünyanın geri kalan bölgelerine gelmesine ise daha zaman olduğunu hatırlatalım.

Tesla otonom sürüş özelliği için servet istiyor