Disney yeni Pinokyo fragmanı ile dikkat çekti!

Disney yeni Pinokyo fragmanı ile dikkat çekti!

Robert Zemeckis tarafından yönetilen ve Disney platformunda yayınlanacak olan yeni canlı aksiyon Pinokyo filmi için yeni bir fragman çıktı. İşte tüm detaylar.

Fragmana bakılırsa Benjamin Evan Ainsworth’un baş karakter olarak performansının yanı sıra Joseph Gordon-Levitt’in Jiminy Cricket de karşımıza çıkacak. Disney Mayıs ayında çıkan film için ilk teaser’ı yayınladı. Yeni fragmanda, kuklaya dönüşen çocuğu hareket halinde, sokaklarda koşarken ve bir tilki ile bir korsanla konuşurken görüyoruz. Ayrıca fragmanda yalan söyledikten sonra burnunun büyüdüğünü de görüyoruz.

Disney yeni Pinokyo fragmanı ile dikkat çekti!

Şirket en son fragmanı ile beklentileri yükseltti ve Pinokyo hayranlarının da dikkatini çekti. 7’den 70’e hayranı olan ve asla eskimeyen yapım şimdi heyecan uyandıran bir yapım ile geri gelecek. Netflix de daha önce Guillermo del Toro tarafından yönetilen stop-motion uyarlaması yapmıştı. Ancak Disney hikayeye çok farklı bir bakış açısı getiriyor. Netflix’in Pinokyo’sunun Aralık ayında çıkması planlanıyor, Disney’in ise 8 Eylül’de Disney Plus’ta galası yapılacak.

Söz konusu yapım şirketin en sevilen içerikleri arasında yer alabilir. Şirket yeni yapım ile mevcut kitlesini arttırmayı ve yayın akışı devleri arasındaki yerini daha fazla garantilemeyi hedefliyor. Bu kapsamda yakında yayına verilecek olan yapım beklentileri fazlası ile yükseltiyor diyebiliriz. Zira şu anda yayın akışı devleri arasına ciddi bir rekabet söz konusu. Bu kapsamda tüm markalar birbiri ile yarışıyor.

Basilisk V3 Pro: Her zamankinden daha fazla teknolojiyi bir araya getiriyor