Astronotların deneyimlerinden oluşan dizi ilgi topladı!

Astronotların deneyimlerinden oluşan dizi ilgi topladı!

Astronotların açıklanamayan ürkütücü anılarından yola çıkılarak yapılan dizi ilgi topladı. İşte tüm detaylar.

Constellation’ın oyuncuları ve ekibi, Apple TV+’ın en son bilim kurgu dramasının ön izlemesini yapmak üzere Pazartesi günü Televizyon Eleştirmenleri Birliği’nin basın turuna katıldı. Panelistler arasında yaratıcı Peter Harness, yönetmen Michelle MacLaren ve yıldızlar Noomi Rapace, Jonathan Banks, James D’Arcy ve Will Catlett yer aldı. Birlikte, astronotların anılarından oluşan bu komplo gerilim filminden neler beklenebileceğinin ön izlemesini yaptılar.

Astronotların deneyimlerinden oluşan dizi ilgi topladı!

Yapımda Avrupa Uzay Ajansı’nda görev yapan İsveçli astronot Jo Ericsson (Rapace), Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki ölümcül bir kazanın ardından kendisini onlarca yıla yayılan bir örtbas sürecinin merkezinde buluyor. Yaşadıklarının ardından Dünya’ya döndükten sonra Jo’nun kafasında, kendi akıl sağlığını sorgulamasına neden olan bazı şeyler oluyor. Vizyonlar ve zaman çarpıklıkları yaşıyor. Kendi kızı bile farklı görünmeye başlıyor.

Jo aklını mı kaybediyor yoksa halüsinasyonları uzayda yaşadığı bir şeyden mi kaynaklanıyor? Dizide, bilim kurgu, korku ve psikolojik gerilim unsurları bulunuyor. Harness, gösterinin astronotların uzaydan döndükten sonra başlarına gelenleri en iyi şekilde anlattığını söyledi. Görüşleri çok daha kötü ve farklı bir yerde yaşlanıyorlar. DNA’ları değişiyor. Ayrıca gezegenden ve bildikleri her şeyden uzakta olmanın psikolojik etkileri de var. Yapım astronotların tüm yaşadıklarını en iyi şekilde gözler önüne seriyor denebilir. İzleyenler de şimdiden hayran kaldıklarını belirtti.

Kripto para piyasalarında bu hafta neler oldu