Henry Cavill seks sahneleri hakkında konuştu

Henry Cavill seks sahneleri hakkında konuştu

Henry Cavill, film ve televizyondaki seks sahnelerinden genel olarak hoşlanmadığını söyledi. İşte tüm detaylar.

40 yaşındaki aktör, Argylle yönetmeni Matthew Vaughn’la birlikte Josh Horowitz’in Happy Sad Confused podcast’inde yer alırken bu açıklamayı yaptı.  Cavill seks sahneleri hakkında “Bu sahnelerin gereğini anlamıyorum, pek sevdiğim söylenemez” dedi. “Bence bir seks sahnesinin sadece seyirciye değil, filme de faydalı olduğu durumlar var ama bu günlerde bazen aşırı kullanıldığını düşünüyorum.” ifadelerini ekledi.

Henry Cavill seks sahneleri hakkında konuştu

“Bazen yönetmen bu tarz bir sahne çekmemizi istediğinde bu gerçekten gerekli mi diye sorguluyorum. Burada bir performans yok, filmin geri kalanına taşınacak bir anlam yok’ diye düşünüyorum” diyen aktör seks sahneleri hakkında yorumlarını sürdürdü. Henry Cavill, “Bir filmde seks sahnelerinin harika olabileceği” ve “hikaye anlatımına gerçekten yardımcı olabileceği” zamanlar olsa da çoğu zaman insanın hayal gücünün buna gölge düşüreceğini söyledi. Yani, eğer bir TV şovu ya da film sadece çıplak vücutlarla doluysa bu biraz anlamsız kalabilir.”

Henry Cavill, seks sahnelerini filme alma konusundaki isteksizliğini itiraf eden küçük bir azınlık oyuncu arasında yer alıyor. Geçen yıl You’nun yıldızı Penn Badgley, Netflix dizisinin dördüncü sezonu için kendi isteği üzerine samimi sahnelerde “olağanüstü bir azalma” yapıldığını açıklamıştı. Badgley şunları ekledi: “Her ilişkide ve özellikle de evliliğimde sadakat benim için önemli, bu nedenle bu sahneleri sildirdim.”

Dolandırıcılar, 25,6 milyon dolar çalmak için deepfake kullandı