Assassin’s Creed Shadows, PS5 ve Xbox’ın Sınırlarını Zorlayacak

Assassin's Creed Shadows

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak olan Assassin’s Creed Shadows, grafikleriyle PlayStation 5 ve Xbox Series X’in sınırlarını zorlayacak.

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak en heyecan verici oyunlardan biri de Assassin’s Creed Shadows olacak. Geçtiğimiz yıl çıkan Assassin’s Creed Mirage ile birlikte seriyi köklerine döndüren ve oyunseverlere çok daha küçük ölçekli bir oyun sunan Ubisoft, Shadows’ta ise son yıllarda çıkan Odyssey ve Valhalla gibi oyunlara daha yakın bir deneyim sunacak. Shadows, aynı Valhalla ve Odyssey gibi açık dünyada geçen devasa bir oyun olacak.

Ancak oyun sadece büyüklüğüyle değil, grafikleriyle de serinin sınırlarını zorlayacak. Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows’un sadece kendilerinin değil, PlayStation 5 ve Xbox Series X’in de sınırlarını zorlayacağını söylüyor. GamesIndustry’ye konuşan Ubisoft yöneticisi Karl Onnée, mevcut konsollarla yapabileceklerinin sınırlarını zorladıklarını söyledi. Oyunun gerek ışıklandırma ve gölge, gerekse dinamik hava gibi konularda yeni oyun motorlarını sonuna kadar kullandığını belirten Onnée, Anvil oyun motorunu ilk kez tam anlamıyla sergileyebildiklerini söylüyor. Çünkü serinin önceki oyunları hem yeni nesil konsollara hem de bir önceki nesle yönelik olarak hazırlanıyordu. Assassin’s Creed Shadows ise PS5 ve Xbox Series X/S öncesi konsollara çıkmayacak.

Assassin’s Creed Shadows, Feodal Japonya’da geçiyor. Shadows’ta oynanabilir iki karakter bulunuyor. Bunlardan ilki bir samuray; Diğeri ise bir shinobi, yani ninja. Oyuncular Odyssey’de olduğu gibi bu iki karakterden birini seçip onunla oynamak zorunda olmayacak. Bunun yerine oyun sırasında iki arasında geçiş yapabilecek.

Feodol Japonya, serinin hayranlarının Assassin’s Creed serisinde uzun süredir görmek istediği bir dönemdi. Bu yüzden yeni Assassin’s Creed oyunu büyük heyecanla bekleniyor. Oyunun bu heyecanın hakkını verip veremeyeceğini çıktığında göreceğiz ama şu ana kadar yayınlanan fragmanlar oldukça umut verici.

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed Shadows, 15 Kasım 2024’te oyunseverlerle buluşacak. Oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geliyor.

Assassins Creed Shadows 3

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı