vivo V40e Performans Testinde Görüldü

vivo V40 Pro

Geçtiğimiz hafta tanıtılan vivo V40 serisinin daha düşük maliyetli modeli olan vivo V40e, Geekbench performans testinde görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, V40 serisini büyütmeye devam ediyor. Merakla beklenen vivo V40 ve V40 Pro’yu geçtiğimiz hafta kullanıcılarla buluşturan şirket, çok yakında bunlara üçüncü bir model daha ekleyecek gibi görünüyor. Çünkü dün Geekbench performans testinde vivo V2403 model numarasıyla yeni bir model görüldü. Telefon hakkında ortaya çıkan bilgiler, bunun V40’ın daha düşük maliyetli bir versiyonu olan vivo V40e olacağını gösteriyor.

Çinli telefon üreticisi henüz vivo V40e hakkında resmi bir paylaşım yapmamış olsa da Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıktı.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun Dimensity 7300 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Bildiğiniz gibi vivo V40, Snapdragon 7 Gen 3’ten, Pro modeli ise Dimensity 9200+ yonga setinden güç alıyordu. Bu da V40e’nin bu ikisinden de daha zayıf bir yonga setiyle geleceğini gösteriyor ki “e” modeli daha düşük maliyetli olduğu için bu çok da sürpriz değil.

Öte yandan Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM’in eşlik ettiği görülüyor. Ancak telefon satışa sunulurken kullanıcılara farklı RAM seçenekleri de sunulabilir. Telefonun diğer teknik özelliklerinin de önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Çünkü muhtemelen vivo, V30e gibi V40e’yi de eylül ayında satışa çıkaracaktır.

vivo V40e

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı