Resident Evil 3 Remake grafik karşılaştırması

Resident Evil 3 Remake

#İŞBİRLİĞİ

Bir döneme damgasını vuran Resident Evil 3 yıllar sonra tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olacak. Peki Resident Evil 3 Remake ile orijinali arasında ne kadar fark var? İşte bu sorunun yanıtı.

Capcom Resident Evil 3 Nemesis’i 1999 yılında yayınlamıştı. Resident Evil 2 ile temel olarak aynı dinamiklere sahip olan yapım, o dönemde büyük ses getirmişti. Bulmacaları, oynanışı ve hikayesiyle döneme damgasını vuran oyun yıllar sonra tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olacak.

Serinin fanlarının da bildiği üzere ilk 3 Resident Evil oyununun seride apayrı bir yer var. Sonrasında gelen 4 – 5 ve 6. oyunlar ise farklı bir formata sahipti. Zaten bu durum da serinin fanları tarafından sert bir dille eleştirilmişti. Resident Evil 7 ise bambaşka bir kimlikle karşımıza çıktı.

RE3 Remake çıkış tarihi için tıklayın

Tam seri asıl kimliğini yitiriyor derken bu sefer de Resident Evil 2 Remake satışa sunuldu. RE2 Remake gerek dinamikleri, gerek oynanışı, gerekse de atmosferiyle serinin fanlarını kendisine hayran bırakmayı başardı.

Bu başarıyı görmezden gelmeyen Capcom, Resident Evil 3 Remake için de kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Resident Evil 3 Remake, şimdiden 2020’nin en çok beklenen oyunlarından biri haline geldi. Peki aradan geçen 20 yılı aşkın sürede Resident Evil 3 ne kadar değişti? Bu durumu iki oyun arasındaki karakterlerin tasarımına bakarak anlamak da mümkün. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu görsellerle başbaşa bırakalım. (Diğer görseller için sayfayı değiştiriniz.)

Resident Evil 3 Remake