Resident Evil 3 Remake fiyatı belli oldu

Resident Evil 3 Remake 1 1

Capcom’un geçtiğimiz günlerde resmen duyurduğu Resident Evil 3 Remake Steam üzerinden satışa sunuldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun sektörünün köklü serilerinden biri olan Resident Evil, remake oyunlarıyla PC ve konsollarımıza konuk olmaya devam edecek. 2019 içerisinde raflardaki yerini alan Resident Evil 2 Remake, grafikleri, oynanışı, atmosferi ve dinamikleriyle oyun severlerden tam not almayı başarmıştı. Satış rakamlarının da hayli olumlu seyretmesi üzerine Capcom yeni remake oyunlar için harekete geçti.

İlk üç oyunuyla sektörde büyük bir atılıma imza atan seri sonraki 3 oyunuyla fanlarını biraz hayal kırıklığına uğratmıştı.

Resident Evil serisinin ilk 3 oyununda çeşitli bulmacalar, gerilim üzerine odaklı bir yapı mevcutken, sonraki 3 oyununda ise aksiyon üzerine şekillendirilmiş bir shooter yapısı benimsenmişti. Haliyle bu durum serinin fanları tarafından pek de hoş karşılanmamıştı.

resident evil 3 remake

Neyse ki Resident Evil 2 Remake ile o eski sevilen RE havası geri döndü. Şimdi aynı atmosfer Resident Evil 3 Remake ile devam edecek.

Hatırlanacağı üzere Capcom, Resident Evil 3 Remake’i geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Oyunun duyurulmasının akabinde Steam sayfası da açıldı. Böylece sistem gereksinimleri ve fiyat bilgileri de açığa çıkmış oldu. Dilerseniz oyunun sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Resident Evil 3 sistem gereksinimleri için tıklayın

Capcom oyunun fiyatını 259 TL olarak belirlemiş durumda. Ayrıca oyunun PlayStation 4 ve Xbox One fiyatı da aynı. Açıkçası bu fiyatın aynı kalitedeki diğer yapımlara nazaran uygun olduğu söylenebilir.