Assassins Creed Origins için çıkış videosu yayınlandı

ac origins 2

Ubisoft’a bağlı Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Assassins Creed Origins için yeni bir video yayınlandı. İşte konunun detayları.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Assassins Creed 27 Ekim’de yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. 2016’yı es geçen serinin 1 senelik aranın ardından nasıl bir tema ile karşımıza çıkacağı da merak konusu. Assassins Creed Origins temel olarak Antik Mısır’a odaklanacak. Yani bu oyunda gizemli piramitlerde ufak bir gezintiye çıkma şansına da erişmiş olacağız.

Ubisoft, oyunun çıkışına kısa bir süre kala yeni bir video yayınladı. Assassins Creed Origins için yayınlanan çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Assassins Creed Origins seriye birçok yenilik katacakmış gibi görünüyor. Her ne kadar bazı dinamiklerin Far Cry Primal isimli oyundan alındığı iddia edilse de AC Origins, 2017’nin ses getiren oyunlarından biri olmaya aday diyebiliriz.

PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan oyunda hikaye odaklı bir oynanışın bulunacağını da belirtelim. AC Origins, şimdiye kadar ki en geniş Assassins Creed haritasına sahip olacak. Bu harita içerisinde yolumuz bazen piramitlerin gizli kalmış köşelerine, bazense Nil nehrinin bilinmeyen derinliklerine düşecek.

Her halükarda AC Origins’te keşfedilmeyi bekleyen devasa bir açık dünyanın bizleri beklediğini söylemek mümkün. Bakalım serinin yeni oyunu, sil baştan tasarlanan dövüş dinamikleriyle kendini oyun severlere beğendirmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.