Assassins Creed Origins, bekleneni yaptı

Assassins Creed Origins, bekleneni yaptı

Assassins Creed Origins, oyun severler tarafından uzun süredir merakla bekleniyordu. Neden mi? Çünkü son yıllarda düşüşe geçen serinin Origins ile tekrar şaha kalkacağı düşünülüyordu. Çünkü yepyeni bir dünya ve gelişmiş birçok oynanış özelliği vardı. Ve evet, beklenildiği gibi de oldu.

Assassins Creed Origins, çıkış haftasında zirveyi kimseya kaptırmadı

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyun, 28 Ekim ile sona eren haftada Birleşik Krallık’ta en çok satılan oyun oldu. Assassins Creed Origins’i, Nintendo’nun iddialı yapımı Super Mario Odyssey ve EA Sports’un başarılı futbol oyunu FIFA 18 izledi. Machine Games tarafından hazırlanan ve Nazi avladığımız FPS oyunu Wolfenstein II The New Colossus ise, ilk haftasında listeye 4 numaradan giriş yaptı.

Assassins Creed Origins, bekleneni yaptı
Assassins Creed Origins, bekleneni yaptı

İşte Birleşik Krallık’ta en çok satılan 10 oyun:

1 ASSASSIN’S CREED ORIGINS
2 SUPER MARIO ODYSSEY
3 FIFA 18
4 WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS
5 GRAN TURISMO: SPORT
6 GRAND THEFT AUTO V
7 DESTINY 2
8 SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE
9 MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR
10 WWE 2K18

Assassins Creed Origins’te Mısır’ın kızgın kumlarla kaplı uçsuz bucaksız çöllerinde ve gizemleriyle ünlü piramitlerinde taban tepiyoruz.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulan aksiyon macera türündeki yapım, açık dünya tasarıma sahip. İster ana senaryoyu takip edin, isterseniz de yan görevleri yaparak oyun deneyiminizi zenginleştirin. Yeni saldırı tipleri, yeni silahlar, yeni araçlar ve bolca detayla birlikte Assassins Creed Origins, şimdiye kadar hazırlanmış en detaylı AC oyunu.

Asus Zenfone 4 inceleme (2017)