Assassins Creed dizisi biraz gecikebilir

yeni Assassin's Creed oyunu

Oyunseverlerin büyük bir heyecan ve merakla bekledikleri Assassin’s Creed dizisinde, çok önemli bir ayrılık yaşandı.

Assassins Creed dizisi biraz gecikebilir. Oyunların beyaz perdeye yansıtılmasına da beyaz perdedeki popüler yapımların oyun olarak karşımıza çıkmasına da alışığız. Ancak bu transferlerin şu ana kadar pek de başarılı sonuçlar elde ettiklerini söylemek mümkün değil. Buna rağmen sektör temsilcilerinin bu konulara ilişkin ısrarı devam ediyor. Yakın zamanda örneğini göreceğimiz son isimse Assassin’s Creed olacak.

Ubisoft, 'Assassin's Creed Mirage'ı duyurdu

Bir süredir Netflix tarafından dizi olarak geliştirilen Assassin’s Creed için en kilit ismin dizinin yazarı ve yönetmeni olan Job Stuart olduğunu söyleyebiliriz. Ancak ünlü yönetmen tarafından dün yapılan son açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Assassins Creed Mirage 3

Assassins Creed dizisi biraz gecikebilir

Stuart, dizi ekibiyle ve yapımcı şirket ile bazı anlaşmazlıklar yaşanmasından dolayı artık bu yapım içerisinde yer almayacağını duyurdu. Tabi bu açıklamanın ardından acaba Assassin’s Creed’in dizisi iptal mı olacak söylentilerinin yayılmasına neden oldu.

Ubisoft, 'Assassin's Creed'in gelişini' açıkladı

Açıkçası her ne kadar Job Stuart’ın ayrılığı oldukça önemli olsa da şu an için Netflix cephesinden bu konuya ilişkin yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Hatta, kimi kaynaklara göre dijital içerik platformu şimdiden Job Stuart’ın yerine geçecek kişi için araştırmalara başlamış. Ancak ne olursa olsun henüz herhangi bir fragmanını görmediğimiz ve çıkış tarihini bile bilmediğimiz bir dizi için böylesi büyük bir ayrılık, diziye olan inancın azalmasına neden olacaktır. Bakalım Netflix bu durumun üstesinden nasıl gelecek?

Samsung Freestyle 2023 taşınabilir projektörü CES’te tanıtıldı