Assassin’s Creed şimdi de anime oluyor!

assassins creed

Ubisoft’un popüler oyun serisi Assassin’s Creed, beyaz perdeden sonra şimdi de anime dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Ubisoft’un en köklü oyun serilerinden biri olan Assassin’s Creed sınırları zorlamaya devam ediyor. Daha önce beyaz perdede boy gösteren seri, şimdi de anime dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Ubisoft, suikastiçerin sırlar ve gizemlerle dolu dünyasını Adi Shankar ile birlikte anime dünyasına taşıma kararı aldı.

Hali hazırda yapım aşaması devam eden Netflix’in Castevania serisinde de önemli bir rolü bulunan Shankar, Dreed, Lone Survivor ve The Voices gibi projelerde de boy göstermişti.

Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Shankar, Ubisoft’tan böyle bir teklif aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiriyor. Shankar; “açıkçası bu teklif beni çok şaşırttı. Zaten kendim de bir Assassin’s Creed hayranıyım. Dolayısıyla böyle bir teklif geldiğinde, bazı detaylara bakmaksızın projeyi kabul ettim. Ortaya çıkaracağımız anime tamamen orijinal bir hikayeye sahip olacak. Elbette serideki ana hikaye ile bazı paralellikler olacaktır. Fakat bu animenin tamamen oyun dünyasını yansıtacağını söylemek de doğru olmaz.” dedi.

Shankar’ın yapımcılığını üstleneceği yeni Assassin’s Creed animesinin yayınlanma tarihi ise henüz netlik kazanmış değil. Zira daha animenin de hazırlık aşamasında olduğu belirtiliyor. Ubisoft’un olaya direkt olarak dahil olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Öyle görünüyor ki Ubisoft, bu köklü seriden olabildiğince yararlanmak istiyor. Önce kitap, sonra film ve şimdi de anime. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek.