Samsung Freestyle 2023 taşınabilir projektörü CES’te tanıtıldı

s5

CES 2023’te birçok yeni ürün tanıtılıyor, bunlardan biri de Samsung Freestyle 2023 taşınabilir projektörü oldu.

Samsung Freestyle 2023 taşınabilir projektörü’n yanı sıra şirket Quantum-Dot OLED TV , Samsung Micro LED ve Samsung Neo QLED modellerini tanıttı. Taşınabilir mini projektöre gelecek olursak cihaz boyutuyla beraber taşınabilirlik özelliği ile dikkat çekiyor. 

Küçük boyutu nedeniyle, Samsung Freestyle projektörün diğerlerine kıyasla ölçülemeyecek derecede avantajlı olduğunu söylemek gerekir. Ancak kompakt boyutta tasarlandığı için ondan daha büyük bir ekran çıktısı alınamıyor. Yine de Freestyle 2023 bu sorunu kısmen çözmüştür. İki farklı taşınabilir projektör satın alıp bunları bir araya getirirseniz, daha büyük ve daha geniş bir birleşik ekran çıkışı sağlanabiliyor.

Samsung Freestyle 2023

 

Bunun ile beraber ek özellik olarak gadget’ta oyun oynatma seçeneği bulunuyor. Taşınabilir projektör artık Samsung Gaming Hub’ın yanı sıra Xbox, Nvidia G-Force Now, Amazon Luna ve diğerleri gibi birden çok platformdan oyunlar içerecek. Bu şüphesiz birçok insan için heyecan verici bir haber. Zaten bir Microsoft Xbox Game Pass Ulitmate aboneliğiniz varsa, oyunları doğrudan projektöre sorunsuz bir şekilde iletilebiliyor. 

Ek olarak marka, oyun konsolunuzu doğrudan ürüne bağlamanıza olanak tanıyan ve oyun deneyiminizi daha da geliştiren ek bağlantı noktaları için destek içeriyor. Ancak, özelliği kullanmak için kullanıcıların yeni bir aksesuar satın alması gerekeceğini unutmamak önemlidir. Yetkililerden daha net bilgi bekleniyor. Bu, yakın zamanda ortaya çıkan Samsung Freestyle 2023 ile ilgili kapsamımızı sonlandırıyor.

Apple’ın 2024’te Micro-LED Apple Watch’ı piyasaya süreceği söylendi