Assassin’s Creed serisinin sevilen oyunu geri dönüyor

Assassin's Creed

Assassin’s Creed serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Black Flag geri dönüyor. Ubisoft’un gelecek planları ortaya çıktı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Kotaku’nun haberine göre Assassin’s Creed IV: Black Flag’in yeniden yapımı veya diğer adıyla Remake’i, Ubisoft’un gelecek planları arasında yer alıyor. Şirketin planları hakkında bilgi sahibi olan isimsiz kaynaklara göre Black Flag Remake daha ilk aşamalarda ve çıkmasına birkaç sene var. Assassin’s Creed serisinde okyanus ve su teknolojisinin geliştirilmesinde önemli rolü olan Ubisoft Singapore’dan bir ekip de Black Flag Remake’te yer alıyor. Bu ekiptekiler oyunun günümüze daha etkileyici şekilde uyarlanmasına yardımcı olacak. Ubisoft konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmayı da reddediyor.

Black Flag Remake’in, Assassin’s Creed: Odyssey ve Valhalla gibi oyunlara benzer dünyaya mı yoksa daha büyük oyun alanına mı sahip olacağı belli değil. Ancak Black Flag’in en popüler yönlerinden biri gemiden gemiye savaştı. Ubisoft’un yeniden yapımda bu kısmı daha parlatacağına hiç şüphe yok.

Assassins Creed

Ubisoft’un ilk kez 2017’de duyurduğu ama geliştirilmesi yılan hikayesine dönen Skull and Bones adında başka bir korsan oyunu daha var. Bu projenin başında Ubisoft Singapore bulunuyor. Şirket içi politika, yaşanan karışıklıklar, farklı fikirlerin dahil edilme süreci derken Skull and Bones sıkıntılı dönemler yaşadı. Normalde oyunun geçtiğimiz sonbaharda çıkması gerekiyordu, ancak yeni bir çıkış tarihi verilmeksizin iki kere ertelendi.

Kısa süre önce düzenlenen Ubisoft Forward’da Skull and Bones yer aldı, ancak oyunla ilgili pek detay verilmedi. Ağustos sonunda oyunun kapalı betası gerçekleşecek ki, geliştirici ekip betaya hazırlık yapıyor. Kotaku ile paylaşılan bir e-postaya göre Ubisoft Singapore, Skull and Bones’un geliştirici ekibini uzaktan çalışmak yerine ofiste çalışmaya zorluyor. Ofiste kahvaltı, akşam yemeği ve bazı ekstralar sunuyorlar. Ama görünüşe göre bu durum oyunun kapalı betaya tam vaktinde yetişmesi için çalışanların mesaiye kalmasına yönelik bir teşvik.

‘Hazine Goblin’i Diablo 4 oyuncularını öldürüyor