Assassin’s Creed: Rogue’dan Yeni Trailer!

Assassins Creed Roguedan Yeni Trailer

Ubisoft’un sevilen serisi Assassin’s Creed’in yeni oyunu Assassin’s Creed: Rogue için yayınlanan görsel ve videolara bir yenisi daha eklendi.

Büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu oldukça iddialı geliyor. Öyleki yapılan açıklamalara bakıldığında, oyunun büyük bir başarı elde edeceği tahmin ediliyor.

Assassin's Creed Rogue'dan Yeni Trailer!

Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Rogue’da ihanete uğrayan kahramanımız Shay Patrick Cormac ile Assassin’lerden intikam almaya başlıyoruz. Yeni oyun ile ilk defa Templar (Tapınakçı) olarak oynamamıza izin veren Ubisoft, serinin bir önceki oyunun da bu yönde eğilimin oluşmasını sağlamıştı.

Bilindiği üzere Ubisoft, Assassin’s Creed: Black Flag’da Suikastçı olarak Tapınakçılardan intikam alırken, Haytham Kenway ile oyuncuların Tapınakçılara olan ilginin artmasına neden oldu. Ubisoft tarafından yayınlanan her trailerda olduğu gibi bu videoda da karakterimizin macerasına dair kısa ipuçlarını muhteşem bir müzik eşliğinde izliyoruz.

Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için 11 Kasım 2014 tarihinde raflardaki yerini alacak olan Assassin’s Creed: Rogue için yayınlanan yeni trailerı aşağıdan izleyebilirsiniz;

Google Gizli Projesini Tanıttı!