San Andreas’ın başkarakteri CJ artık Armored Core 6’da

123 64

Armored Core 6: Fires of Rubicon kısa süre önce oyuncularla buluştu. Mod yapımcıları FromSoftware’ın yeni oyununa kayıtsız kalamadı.

Souls türünün yaratıcısı olan FromSoftware geçtiğimiz günlerde yeni oyunu olan Armored Core 6‘yı (Kısaca AC6) piyasaya sürdü. Yapım genel olarak beğenildi ve birçok yerden yüksek puanlar aldı. FromSoftware oyunlarının en büyük özelliklerinden biri mod desteği. Armored Core 6’da da bu destek bulunuyor. Mod yapımcısı Dropoff, GTA: San Andreas’ın başkarakteri CJ’yi Armored Core 6’ya uyarladı. Hiçbir insan karakterin görünmediği ve sadece mech’lerin bulunduğu AC6’da, CJ’yi kontrol etmek ve savaşmak uçuk duruyor.

CJ modu son dönemde çok popüler oldu. Mod yapımcıları neredeyse çoğu oyuna CJ’yi yerleştirmeye çalışıyor. AC6’dan bu durumdan nasibi aldı diyebiliriz. Mod oldukça basit. HC-2000, CC-2000, AC-2000 ve 2C-2000 parçalarının basitçe değiştirilmesinden ibaret. Önümüzdeki aylarda Armored Core 6’ya daha fazla mod yapacaklardır. CJ modunu denemek isteyen olursa Nexus Mods sitesine göz atabilir.

armored core 6

Yeni Armored Core oyunu çıktı. Peki Elden Ring DLC’si ne durumda? FromSoftware DLC’le ilgili neler yapmayı planlıyor? Merakla beklenen DLC’ye gelecek olursak, FromSoftware’in bu konuda ağzını bıçak açmıyor. Shadow of the Erdtree DLC’sinin tam olarak konusu, neler içereceği ve ne zaman çıkacağı belli değil. Çıkış tarihi hakkında spekülasyonlar var. En erken Kasım veya Aralık civarında çıkması bekleniyor. Büyük ihtimalle 2024’ten önce gelmeyecek.

Shadow of the Erdtree DLC’si hakkında ilginç bir durum var. Lance McDonald, From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri. Tanıdık bir isim olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söyledi. Bu eklentileri almak için oyunculara Season Pass sunulacakmış. Fakat bu plan Shadow of the Erdtree eklentisiyle birlikte çöpe atılmış.

OpenAI, ChatGPT Enterprise’ı kullanıma sundu