Xaiomi Mi A2 renk seçenekleri belli oldu!

xiaomi mi a2

Xiaomi’nin yakında Avrupa ve dolayısıyla Türkiye’de de satışa sunacağı Mi A2 modelinin renk seçenekleri belli oldu. İşte Xiaomi Mi A2 renk seçenekleri ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, kısa süre önce Mi 6X modelini Çin’de satışa sunmuştu. Global pazarda Xiaomi Mi A2 ismi ile satışa sunulacak olan modelin, renk seçenekleri de kesinlik kazandı.

İşte Xiaomi Mi A2 renk seçenekleri

Bilindiği üzere Xiaomi, ülkemizde kurumsal olarak faaliyetlerde bulunmuyor. Fakat 3. parti ithalatçılar genellikle üst segment ve orta segmentteki uygun fiyatlı Xiaomi modellerini ülkemize getirip satıyorlar. Nitekim Mi A1 modeli de bunlarından biriydi.

1200TL civarındaki fiyatı, şık tasarımı ve çift ana kamera modülü ile segmentindeki cihazlara nazaran çok daha ucuz bir fiyata sahip olan Mi A1, ülkemizde adeta yok sattı.

Şimdi ise Mi A1’in halefi Xiaomi Mi A2 satışa çıkmak için gün sayıyor. Önümüzdeki günlerde Avrupa’da 4GB + 32GB, 4GB + 64GB, 4GB + 128GB ve 6GB + 128GB RAM ve dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak olan Xiaomi Mi A2’nin renk seçenekleri de belli oldu.

xiaomi mi a2

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapora göre, Mi A2 Avrupa’da altın, mavi ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Muhtemelen ülkemizde satılacak olan Mi A2 modelleri de aynı renklere sahip olacaktır.

Xiaomi Mi Max 3 işte böyle görünecek