Apple yüz siperlikleri geliştirecek

1 4

Dünyanın en değerli şirketleri içerisinde yer alan Apple yüz siperlikleri ile sağlık çalışanlarını korumak istiyor. Şirketin bundan kısa bir süre önce 10 milyon civarında maske temin ettiği biliniyordu.

Virüs sürecinde herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Bazı şirketler solunum cihazları üretmeye çalışırken, bazıları da yüz maskesi ve siperlik için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Apple yüz siperliği üretmek istediğini açıkladı. Kuruluşun kısa bir süre içerisinde bunları üreterek sağlık çalışanlarına teslim etmesi bekleniyor.

Apple yüz siperlikleri

1 trilyon değerindeki piyasası ile önemli bir konumda olan Apple büyük bir görev üstlenmesi gereken şirketler içerisinde yer alıyor. Özellikle de milyonlarca kişinin hastalandığı birçok insanın öldüğü bu hastalıkta Apple çok daha aktif olmalı.

Apple yüz siperlikleri yeni

Son derece üzücü tabloların gelmeye devam ettiği bu dönemlerde, Apple sağlık çalışanları için umut olabilecek bir çalışma yürütüyor. Şu an için bütün sağlık çalışanları en ön safta bulunuyor ve herhangi bir sorunda ilk olarak etkilenecek olanlar yine sağlık çalışanlarıdır. Bunun farkında olan Apple yeni gelişmelere ayak uydurmaya çalışıyor.

Spotify ve Apple Watch işbirliği beğeni toplayacak

Tim Cook tarafından çekilen bir videoda süreçle ilgili önemli detaylara veriliyor. Apple yöneticisi yaptığı son video ile kendisini takip eden kişilere bu haberi verdi. Sağlık çalışanlarına yüz siperliği ürünlerinin çok hızlı bir şekilde temin edileceğini ifade etti. Sizce Apple elinden gelen çabayı bu süreç içerisinde gösteriyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.