Apple saatleri için watchOS 9 artık kullanılabilir durumda!

Apple saatleri için watchOS 9 artık kullanılabilir durumda!

Apple geçtiğimiz günlerde hem yeni iPhone 14 serisini hem de yeni saatlerini tanıttı. Şirket bu kapsamda yeni güncellemelerini de sunmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Apple, iOS 16’nın yanı sıra watchOS 9’u da yayınladı. Güncellemeyi akıllı saatinize yüklemek için önce iPhone’unuza iOS 16’yı indirmeniz gerekcek. Bunu Ayarlar uygulamasını açıp “Genel”e, ardından “Yazılım”a ve son olarak “Güncelle”ye dokunarak yapabilirsiniz. Bir Apple Watch Series 3’e sahipseniz, Apple 2017 giyilebilirliği için desteği bıraktığı için yazılıma erişemeyeceksiniz. Ayrıca her watchOS 9 özelliğinin her Apple Watch’ta ve her bölgede kullanılamayacağını da belirtmekte fayda var.

Apple saatleri için watchOS 9 artık kullanılabilir durumda!

Geçmişteki güncellemelerde olduğu gibi, fitness, watchOS 9’un ana odak noktası olacak. Artık egzersiz yaparken ve uyku düzeninizi gözden geçirirken kalp atış hızı bölgelerinizi göreceksiniz. Ayrıca çoklu spor antrenmanları için destek ve kişisel en iyi performansınızı izlemenin bir yolu sunulacak. Ek olarak, ilaçlarınızı almanızı hatırlatmak için yazılımı ayarlayabilirsiniz. Diğer yeni özellikler arasında Siri için yeniden tasarlanmış bir arayüz, Hızlı eylemler ve bir avuç yeni saat yüzü yer alıyor. Şirket bu sonbaharda uzun süredir beklenen yeni iPhone serisini ve saatlerini tanıttı. Şimdi bu ürünler için yeni güncellemeler gelmeye başladı. Bu güncellemeler merakla beklenen cihazlara beklenen özellikleri ve sevilen detayları ekleyecek. Bu kapsamda şirket güncellemeyi tüm modellere sunacak.

ASUS, Zenbook Pro 14 Duo OLED’ i kullanıcılarıyla buluşturdu