watchOS 6.1 güncellemesi çıktı! İndir!

watchOS 6.1

Apple, eski ve yeni Apple Watch modelleri için watchOS 6.1 güncellemesini yayınladı. watchOS 6.1 ile gelen yenilikler haberimizde.

Apple, geçtiğimiz ay Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Series 5 için watchOS 6.0 güncellemesini yayınlamıştı. Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2 için bu güncellemeyi 2019 yılı bitmeden sunacağını belirten firma, bugün sözünün eri olduğu bir kez daha kanıtladı.

Cupertinolu firma bugün ise watchOS 6.1 güncellemesini yayınladı. AirPods Pro’ya destek veren bu güncelleme ile Series 1 ve Series 2 modellerine de destek sunuluyor. iPhone>Watch>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebileceğiniz bu güncelleme ile Series 1 ve 2 modellerine yeni kadranlar da ekleniyor.

watchOS 6.1

Güncellemeyi yüklemeniz için Watch‘unuzun şarjının yüzde 50’den fazla olması ve şarja takılı olması gerekiyor. Güncellemeyi yükledikten sonra daha fazla stabilite için saati kapatıp açmanızı tavsiye ediyoruz.

iOS 13.2 güncellemesi yayınlandı! İndir!

Bu güncelleme muhtemelen ilk ve ikinci serinin alacağı son güncelleme olacak. 2020 yılında tanıtılacak olan watchOS 7.0 güncellemesi daha yeni modellere gelecektir. Son olarak bu güncelleme ile Series 1 ve 2’de performansta çok da az olsa kayıpların yaşandığını belirtelim.