watchOS 5.2.1 güncellemesi yayınlandı!

watchOS 5.2.1 güncellemesi

Apple Watch sahiplerinin beğenisine watchOS 5.2.1 güncellemesi sunuldu. watchOS 5.2.1 sürümü ile gelen yenilikler haberimizde.

Cupertinolu teknoloji üreticisi Apple, iOS 12.3 ile birlikte Apple Watch Series 1 ve sonrası tüm modellerine uzun süredir beklenen watchOS 5.2.1 sürümünü sundu.

watchOS 5.2.1 güncellemesi neler sunuyor?

Bu güncelleme ile Apple Watch Series 4’teki EKG uygulaması artık Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, İzlanda, Polonya ve Slovakya’da kullanılabiliyor. Dünyanın en pahalı Apple Watch Series 4’ünü Türkiye’de satan Apple, bu özelliği hala Türkiye’de kullanıma sunmadı.

Güncelleme ile yine Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, İzlanda, Polonya ve Slovakya’da düzensiz kalp ritmi bildirimleri kullanılabiliyor. watchOS 5.2.1 ile güvenli olmayan Bluetooth bağlantılarına sahip aksesuarlar devre dışı bırakılıyor.

iPhone ve iPad için iOS 12.3 güncellemesi çıktı! İndir!

Apple Watch Series 1, Series 2, Series 3 ve Series 4 modellerinin aldığı güncellemeyi; iPhone>Watch>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

Güncellemeyi yüklemeden önce Apple Watch’un şarjının yüzde 80’den fazla olması ve şarja takılı olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Image 1