watchOS 6 güncellemesi çıktı!

watchos 6

watchOS 6 güncellemesi iOS 13 ile birlikte yayınlandı. Peki, watchOS 6 güncellemesi ile Apple Watch modellerine hangi yeni özellikler ekleniyor?

Apple, iOS 13 ile birlikte Apple Watch modelleri için de güncelleme yayınladı. Uzun bir süredir Beta aşamasında olan watchOS 6‘yı indirime sunan Apple, bu sürüm ile Apple Watch’a yeni özellikler ekliyor. Yeni kadranların da eklendiği bu güncelleme aşağıdaki modellere geliyor.

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5

Güncelleme ile Siri artık Shazam entegrasyonuna sahip oluyor. Hey Siri bu şarkı ne dediğinizde Apple Watch üzerinden şarkıyı bulabiliyorsunuz. App Store’u Apple Watch için bağımsız hale getirmek için ilk hamlesini watchOS 6 ile yapan Apple, Döngü İzleme özeliği ile kadın kullanıcıların adet dönemlerini takip etmesini de sağlıyor.

watchOS 6 güncellemesi

Yüksek sese maruz kalanlar için sürekli desibel ölçümü yapabilen watchOS 6, eğer belli bir desibelin üzerinde sese maruz kaldığınızda size uyarı veriyor. Bu sürüm ile birlikte artık yeni güncellemeleri iPhone’a bağımlı kalmadan Apple Watch üzerinden de güncelleyebiliyorsunuz.

iOS 13 güncellemesi çıktı! İndir!

watchOS 6‘yı; iPhone>Watch>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce şarjınızın yüzde 50’den fazla olması ve şarj aletine Apple Watch’un takılı olması gerektiğini belirtelim.

Son olarak bu güncelleme ile Hesap Makinesi uygulamasının Apple Watch‘a eklendiğini ve watchOS 6‘yı yüklemek için önce iOS 13’ü yüklemeniz gerektiğini belirtelim.