watchOS 7 hakkında yeni detaylar geliyor

watchos 7 hakkında1

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden birisi olan Apple watchOS 7 hakkında çalışmalarını arttırıyor. İşte detaylar.

Bir süredir iOS 14 ve watchOS 7 hakkında birçok haber geliyor. Apple şirketinin yakın bir gelecekte sunacağı teknolojiler içerisinde yer alan iOS 14 ile birlikte watchOS 7 de kullanıcıların hayatında yer alacak. Platform tarafından yapılan açıklamalar dikkate alındığında çok önemli bir özellik göze çarpıyor. Bu özelliğin uzun bir süredir beklendiğini söyleyebiliriz.

watchOS 7 yeni özellikler 

Uyku  takibi bazı kullanıcılar tarafından pek önemli görülmese bile, Apple için son derece kritik bir öneme sahip. Ayrıca kullanıcılar artık daha fazla uyku takibi istiyor. Bunun farkında olan Apple düğmeye bastı.

watchos 7 hakkında yeni1

Gelen bilgilere göre şirketin bir konuda daha çok büyük bir adım attığı söylendi. Apple, watch saati kullanacak çocuklar için ekstra bir kontrol özelliği getiriyor. iCloud hesabı ile birlikte entegre olabilecek. Böylece ebeveynler çocukların Apple Watch kullanımını çok daha fazla denetim altında tutabilecek. Bazı ebeveynler çocuklarının güvenliği ile ilgili tedirgindi. Apple tarafından alınan bu önlem ile birlikte tedirginlik büyük oranda atılmış oldu.

Apple’ın yapacağı tanıtımlarda bu özellikten de bahsedilmesi bekleniyor. Böylece şirket kullanıcıların çok daha hızlı bir şekilde özelliklere odaklanmasını sağlayacak. watchOS 7 ile ilgili detaylar ortaya çıktıkça muhtemelen bu tür özellikler de görülmeye başlanacak. Sizce bu yeni özellikler kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.