Apple Watch Ultra 2 yeni kasa rengi bir daha doğrulandı

123 8

Geçtiğimiz günlerde Mark Gurman, Apple Watch Ultra 2’nin yeni kasa rengine sahip olacağını ileri sürmüştü. Bu iddiayı doğrulayan başka bir söylenti var.

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple Watch Ultra 2‘de kasanın koyu titanyum renkte olabileceğini söylemişti. Hatta Apple’ın bu yeni rengi 1. nesil Ultra modelinin kasasında kullanmak istediğini, ancak son aşamada vazgeçtiğini ileri sürmüştü. ShrimpApplePro nickli Twitter kullanıcısı Gurman’ın söylediklerini doğruladı. ShrimpApplePro, Apple Watch Ultra 2’nin hem koyu titanyum hem de mevcut doğal titanyum rengiyle satışa sunulacağını iddia etti. Daha önce söyledikleri gerçek olan bir kaynak.

apple watch ultra 2

Apple Watch Ultra 2’de ve Apple Watch Series 9’da yeni bir işlemci olacak. Bu işlemcinin iPhone 13 modellerinde kullanılan A15 Bionic çipini temel aldığı söyleniyor. Bu durum daha hızlı yükleme süreleri, daha iyi pil ömrü ve daha akıcı kullanıcı deneyimi demek. Yeni saat yongası, Apple’ın watchOS 10’da sunmayı planladığı güncel özellikler için avantaj sağlayacaktır.

Weibo’da Setsuna Digital nickli kullanıcıya göre yeni Apple Watch Ultra, 1. nesil modele göre önemli ölçüde daha düşük ağırlığa sahip olacak. Şu anda satışta olan Ultra modeli 61.3 gram ağırlığında. 41 mm’lik Apple Watch Series 8’in ağırlığı 32 gram. İkisini karşılaştırında arada ne kadar ağırlık farkı olduğu ortaya çıkıyor. 2. nesil Ultra modelinde titanyum mekanik parçaların 3 boyutlu yazıcıyla üretileceği iddia ediliyor ki, bu iddianın sahibi ise Ming-Chi Kuo. Apple kahini lakaplı ünlü analist teknoloji devinin kısmen normal CNC sürecinden uzaklaşacağını düşünüyor.

Apple Watch Ultra 2 muhtemelen bu sonhabarda iPhone 15 ve Apple Watch Series 9 ile birlikte açıklanacak.

Volvo EX30 görücüye çıktı