Apple Vision Pro sorunları şimdiden can sıkmaya başladı

Apple Vision Pro gozlugu yeni bir donemin habercisi olabilir 2

Apple tarafından tanıtılan ve markanın ilk sanal gerçeklik gözlüğü olan Apple Vision Pro hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

Apple Vision Pro sorunları şimdiden can sıkmaya başladı. Apple, yeni sanal gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro‘yu kısa süre önce tanıtmıştı. Ancak, bu ileri teknoloji ürününü yalnızca seçkin birkaç kişi deneyimleme fırsatı bulmuştu. Wall Street Journal’dan Joanna Stern, bu deneyimleme fırsatını yakalayanlardan biri oldu ve yaşadığı tecrübeyi bir YouTube videosunda izleyicilere aktardı.

Apple Vision Pro 1

Stern, Apple Vision Pro’yu kullanma deneyimini “şimdiye kadarki en iyi AR/VR kask” olarak nitelendirdi. Stern, Vision Pro’nun kolayca başa yerleştirilebildiğini ve kullanıcıya mükemmel bir uyum sağladığını belirtiyor. Stern’e göre, Apple Vision Pro, Meta Quest Pro ve Quest 2 gibi öncü cihazlardan çok daha konforlu bir kullanım sunuyor. Stern, başına devasa bir Apple Watch takmış gibi hissettiğini, fakat genel anlamda deneyimin oldukça tatmin edici olduğunu belirtiyor.

Apple Vision Pro gozlugu yeni bir donemin habercisi olabilir

Apple Vision Pro sorunları şimdiden can sıkmaya başladı

Vision Pro’nun pil bölümüne değindiğinde, Stern, pilin hafif ve taşıması kolay olduğunu vurguluyor. Bu ilginç deneyimin kendisini son derece heyecanlandırdığını ifade eden Stern, “Apple, gerçek dünya ile dijital dünya arasında bir sentez oluşturma konusunda gerçekten yoğunlaşıyor. Bu kesinlikle geleceğin en büyük yeniliği.” şeklinde konuşuyor.

apple vision

Apple Vision Pro‘yu 30 dakika süreyle deneyimledikten sonra Stern, alnında ve burnunda kızarıklık fark ettiğini söylüyor. Stern, bu durumun kafa bandının kafa ve yüz ölçülerine tam uyum sağlamamasından kaynaklandığını düşünüyor, ancak ürünün piyasaya sürülmesiyle birlikte daha fazla boyut seçeneği sunulacağını ve kullanıcıların bu sorunla karşılaşmayacağını tahmin ediyor. Stern, 30 dakikalık demo sürecinde, AR ve VR geçişlerinde hafif bir mide bulantısı yaşadığını ve cihazın ağırlığını burnu ve alnında belirgin bir şekilde hissettiğini belirtiyor. Apple Vision Pro sorunları şimdiden can sıkmaya başladı.

Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse’u: Hafif ve hızlı