Netflix canlı golf turnuvası yayınlayacak

Netflix canlı golf turnuvası yayınlayacak

Netflix son dönemlerde Asya yapımlarına yatırım yapmış olsa da şirket şimdi spor oyunlarına dönüyor. İşte tüm detaylar.

Formula 1 ve profesyonel golfün bir arada olabileceğini hiç düşünmediyseniz, Netflix şimdi bunu gerçek kılacak. The Wall Street Journal’a göre akış hizmetinin, F1 sürücüleri ve profesyonel golfçülerin yer aldığı ünlü bir golf turnuvası olan ilk spor etkinliğini canlı yayınlamak için görüşmelerde bulunduğu söyleniyor. F1 sürücülerini ve profesyonel golfçüleri takip eden Netflix belgeselleri olan Full Swing ve Drive to Survive’dan kişilikleri içereceği bildiriliyor. WSJ’ye göre görüşmeler henüz ön hazırlık aşamasında.

Netflix canlı golf turnuvası yayınlayacak

Canlı bir golf etkinliği, Netflix’in bir format belirlemesi ve gelecekteki canlı spor etkinliklerinde oluşabilecek teknik sorunları çözmesi için düşük riskli bir yol olacak. Love is Blind realite şovunun bir canlı yayınını, bir saatlik bir kesintiye neden olan teknik sorunlarla mahvetmesiyle ünlüydü – ancak ardından ilk canlı yayın etkinliği, bir Chris Rock komedi özel programı sorunsuz geçti.

Şirket ayrıca Rick Shiels ve Bob Does Sports gibi golf YouTube kanallarının popülaritesini fark etmiş olabilir. Bunlarda genellikle Max Homa gibi üst düzey profesyoneller tur oynuyor ve ortalama oyuncularla rekabet ediyor, geri kalanımızın golf oynarken yaptığı gibi saçma sapan konuşmalar ve küfürler ediyor. F1 pilotlarının ve oyuncularının yarıştığı ama aynı zamanda eğlendiği benzer bir format, normalde asla golf izlemeyecek sıradan izleyicileri çekebilir.

Apple, uygun fiyatlı Vision Pro kulaklık üzerinde çalışıyor