Apple Türkiye fiyatlarını güncelledi! Fiyatlar uçtu!

apple türkiye

Apple, yeni iPhone modellerini tanıttığı etkinlik sonrasında Türkiye fiyatlarını güncelledi. Apple Türkiye fiyatlarına büyük oranda zam yaptı. iPhone 8 Plus başlangıç fiyatı bile 7500TL’ye dayandı!

Apple 12 Eylül akşamı gerçekleştirdiği etkinlik öncesinde online satış mağazasını erişime kapatmıştı. Uzun bir süredir, Apple’ın Türkiye fiyatlarını 12 Eylül akşamı güncelleyeceği zaten biliniyordu. Nitekim beklenen oldu. Apple Türkiye fiyatlarını büyük bir zamla güncelledi.

Apple uçtu! iPhone 8 bile 6500TL oldu!

Cupertino merkezli şirket, 12 Eylül akşamı düzenlediği etkinlikte 3 yeni iPhone modeli tanıttı. Bu modellerin Apple Store’a eklenmesi nedeniyle, etkinlik öncesinde online mağazaya erişim kapatılmıştı.

Fakat Apple Türkiye online mağazası tekrardan açıldığında kullanıcılar pek de hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Apple Türkiye fiyatlarını bir kez daha güncellemişti. Güncellenen fiyatlar sonrası iPhone 8 fiyatı bile 6500TL oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Kasım ayında iPhone X’in Türkiye fiyatı 6099TL olarak açıklanmıştı. Şimdi ise iPhone 8 bile bu fiyatın üzerine çıktı. Ayrıca iPhone 8 Plus’ın fiyatı da 7500 TL olarak güncellendi.

Üstelik hepsi bu kadar da değil. 13 inçlik MacBook Air’in başlangıç fiyatı 7999TL, 13 inç MacBook Pro başlangıç fiyatı ise 11249TL oldu. Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods ise 1349 TL’den satılmaya başlandı.

Apple’ın Watch 4 tanıtımı sırasında fiyatını 279 dolara düşürdüğü Apple Watch 3 ise an itibariyle Türkiye’de 2499TL’den satılıyor.

iPhone Xr tanıtıldı! İşte fiyatı!