Apple Samsung arasındaki ilişki sorunsuz ilerliyor

Apple music düet

Akıllı telefon dünyasında yaşadıkları rekabet ile adlarından bahsettiren iki teknoloji devi, diğer pek çok alanda oldukça uyumlu iki ortak görünümü vermeye devam ediyor.

Apple Samsung arasındaki ilişki sorunsuz ilerliyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, fırsatını bulduğu her anda en büyük rakibi olan Apple’a taş atmaya devam ediyor. Rakibine bazen bir reklam filmi aracılığıyla sataşan Samsung, bazen ise resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşıma adından bahsettirebiliyor. Tabi tüm bu sataşmalara karşın Apple’ın da boş durmadığını ve benzer şekillerde Samsung’a taşlamalarda bulunduğunu belirtelim.

Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

İşte iki şirket arasında yaşanılan bu olayları görenler, Samsung ve Apple’ın birbirlerine düşman olduklarını düşünebilirler. Hele bir de iki şirket arasında yaşanan patent savaşları ve hukuk mücadeleleri düşünüldüğünde, bu fikir iyiden iyiye genel kabul görür hale gelecektir. Ancak durum aslında hiç öyle değil.

Apple, App Store'daki kumar uygulamalarının reklamını duraklattı

Apple Samsung arasındaki ilişki sorunsuz ilerliyor

Samsung ve Apple arasında büyük bir rekabet olduğu doğru ancak bu iki şirket aslında diğer birçok konuda çok önemli iki müttefik. Örneğin Apple için oldukça önemli bir dönüm noktası olarak gösterilen ve 2024 yılında piyasaya sürüleceği bilinen yeni çift yığınlı OLED ekrana sahip MacBook ve iPad modellerin bu panellerini Samsung geliştirecek.

Apple Store çalışanları sendika seçimi için başvuruda bulundu

Üstelik gelen son bilgilere göre Samsung Display bu siparişleri zamanında ve eksiksiz olarak yetiştirebilmek için, diğer tüm işlerini ise ikinci plana itmiş. Bu durumun sebebi ise, Samsung ekran kategorisindeki en büyük rakibini başka kimseye kaptırmak istememesi.

Ukrayna SpaceX ile anlaşma imzaladı