Samsung Nuance’i Satın Almak İçin Harekete Geçti

Samsung Nuancei Satın Almak İçin Harekete Geçti

Apple’ın akıllı asistanı Siri’de kullanılan ses tanıma teknolojisini geliştiren Nuance firması, olası bir satın alma için Samsung ile görüştüğü söyleniyor.

Kullanıcılarına sunduğu akıllı kişisel asistan Siri ile bu alandaki en iyi uygulamalardan birine sahip olan Apple, bu önemli uygulamasını çok yakında zor durumda bulabilir. Wall Street Journal tarafından yer verilen yeni bir habere göre, Apple’ın akıllı telefon alanındaki en önemli rakibi olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Siri’nin ses tanıma teknolojisini geliştiren Nuance firmasını bünyesine katmak için çalışmalara başladı.

Siri

Wall Street Journal’ınNuance‘e yakın kaynaklardan elde ettiği belgeler gösteriyor ki, ses tanıma teknolojileri geliştiren firma ile Samsung olası bir satın alma anlaşması için bir süredir irtibat halindeler. Ortaya çıkan bu belgelerin bu yılın başında düzenlendiği ve iki firma arasındaki pazarlıkların arada geçen sürede ne hale geldiğinin bilinmediği belirtiliyor. Ancak Samsung ve Nuance arasındaki bu anlaşma tamamlandığı taktirde Apple‘ın Siri için yeni bir ses tanıma teknolojisi bulması gerekebilir. Çünkü Siri’de Nuance’in teknolojisi kullanılmaya devam ettiği taktirde, Apple’ın en önemli rakibi olan Samsung’a ödeme yapması gerekecek.

Origin Sızıntısının Gerçek Olmadığı Açıklandı