Apple Özel Etkinliği’ni canlı izleyin!

Apple Özel Etkinliği

Apple’ın yeni servis ve ürünlerini tanıtacağı Apple Özel Etkinliği’ni nasıl canlı izleyebileceğinizi anlatıyoruz. Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak olan Apple Özel Etkinliği bakalım nasıl canlı olarak izlenebiliyor?

Apple, bugün Türkiye saati ile 20:00’da Apple Özel Etkinliği‘ni düzenleyecek. Yeni servis ve ürünlerin tanıtılacağı bu etkinlik canlı olarak yayınlanacak. Peki, Apple’ın özel etkinliği canlı olarak hangi cihazlardan nasıl izlenebilecek? Dilerseniz etkinliği canlı olarak nasıl izleyeceğinizi anlatmadan önce gelin hep birlikte Apple’ın bugün ne tanıtacağına önce bir göz atalım.

Apple, bugünkü etkinliğinde yeni iPod touch modelini, AirPower‘ı ve bazı servislerini tanıtacak. Bu servisler arasında Netflix‘e rakip olabilmek için abonelik sistemine dayalı dizi/film servisi ve oyunlar için yeni bir servis yer alacak. Oyun servisi sayesinde Xbox Game Pass gibi aylık ücret ödeyerek bu sistemdeki oyunları oynayabileceksiniz.

Apple bugün ne tanıtacak?

Apple Özel Etkinliği nasıl canlı izlenir?

Apple’ın etkinliği hemen hemen tüm cihazlardan izlenebiliyor. Etkinliği iPhone, iPad veya iPod touch üzerinden canlı izlemek için iOS 11 veya üzeri bir sürüme sahip olmanız ve Safari‘den bu linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Etkinliği Mac’te izleyebilmek için macOS Sierra 10.12 veya üstü sürüme sahip olmanız gerekiyor. Mac’te; Safari, Chrome veya Firefox üzerinden etkinliği izleyebilirsiniz.

Apple Özel Etkinliği

Windows 10‘da ise Microsoft Edge, Chrome ve Firefox tarayıcılarına destek veriliyor. Son olarak Linux‘ta ise Chrome veya Firefox üzerinden etkinliği canlı olarak izleyebilirsiniz.