Apple WWDC 18 etkinliği nasıl canlı izlenir?

WWDC 18 etkinliği

Apple’ın yeni yazılım ve ürünlerini tanıtacağı WWDC 18 etkinliği Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Peki, WWDC 18 etkinliği nasıl canlı izlenir?

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da gelişticiler için WWDC etkinliği düzenleyecek. Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak olan WWDC 18 etkinliği, dolu dolu geçecek gibi görünüyor. iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, tvOS 12 ve iPhone SE 2‘nin tanıtılması beklenen WWDC 18 etkinliği canlı olarak Apple’ın sitesinde yayınlanacak.

WWDC 18 etkinliği nasıl izlenir?

Apple’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak olan WWDC 18 etkinliğini canlı olarak nasıl izleyeceğinizi anlatıyoruz. WWDC 18’i iPhone ve iPad‘den Safari üzerinden izlemek için iOS 10 ve üzeri sürüme sahip olmanız gerekiyor.

macOS’te izlemek için ise macOS 10.12 ve üzeri sürüm kullanmanız gerekiyor. Windows‘ta ise Microsoft Edge ve Chrome gibi tarayıcılardan etkinliği canlı olarak izleyebilirsiniz. Ancak 3. parti internet tarayıcısı kullanıyorsanız, bu tarayıcıları son sürüme yükseltmenizde fayda var.

WWDC 18 etkinliği

Dünya ile aynı anda 20:00‘da başlayacak olan WWDC 18‘i buradan canlı olarak izleyebilirsiniz. Etkinlikte tanıtılan yeni ürün ve yazılımları sizlere aktaracağımızı belirtelim.

Etkinlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan yazılım ve ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Apple, bugün ne tanıtacak?

Bakalım Apple, bugün tanıtacağı yeni yazılımları ile son sürümlerde yaşanan sorunları telafi edebilecek mi?