iOS 12 tanıtımını canlı izleyin!

iOS 12

Apple, iOS 12 sürümünü tanıtacağı WWDC 18 etkinliğini canlı olarak yayınlayacağını açıkladı. Peki, iOS 12 tanıtımını canlı olarak nasıl izleyeceksiniz?

Apple, 4 Haziran 2018 tarihinde geliştiriciler için Worldwide Developer Conference (WWDC) etkinliğini düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni yazılım ve ürünlerini tanıtacak olan Apple, herkesin merakla beklediği iOS 12‘yi de görücüye çıkaracak. WWDC 18’de yeni iOS sürümünün yanında; macOS 10.14, tvOS 12 ve watchOS 5 güncellemeleri de tanıtılacak.

iPhone 9 görüntülendi!

Yeni iPad etkinliğini canlı olarak yayınlamayan Apple’ın, WWDC 18‘i de sadece geliştiriciler ve basına özel yapacağı düşünülüyordu. Ancak Apple, bugün WWDC 18’in canlı olarak tüm dünyada yayınlayacağını açıkladı. Biz de yeni iOS sürümünün tanıtlacağı bu etkinliği nasıl canlı olarak izleyeceğinizi sizlerle paylaşıyoruz.

iOS 12 etkinliğini canlı izleyin!

Yeni iOS sürümünün tanıtılacağı WWDC 18 etkinliğini Apple’ın söylediğine göre; en iyi Safari üzerinden iPhone, iPad veya iPod touch‘tan izlenebiliyor.

Mac kullanıcıları için ise macOS Sierra 10.12 ve daha sonraki sürüme sahip olursa, etkinliği daha akıcı bir şekilde izleyebilecek.

Windows 10 kullanıcıları ise Chrome, Firefox veya Microsoft Edge üzerinden etkinliği canlı olarak takip edebilecek.

4 Haziran günü Türkiye saati ile 20:00‘da başlayacak olan WWDC 18 etkinliğini, buradan izleyebilirsiniz.

Etkinlik sonrası yeni yazılımların Beta sürümlerinin geliştiricilerin beğenisine sunulacağını belirtelim.

iOS 12

Apple’ın yeni yazılımlarının yanında iPhone SE 2 modelini de bu etkinlikte tanıtması bekleniyor. iPhone X’un çentikli tasarımına benzer bir tasarıma sahip olması beklenen iPhone SE 2, orta segment kullanıcılara hitap edecek.

Ayrıca son gelen bilgilere göre; WWDC 18 etkinliğinde Face ID destekli ve çerçevesiz tasarımlı iPad Pro modelinin tanıtılacağı yönünde. Bakalım bu yıl WWDC etkinliği nasıl geçecek?