PlayStation State of Play etkinliği nasıl izlenir?

PlayStation State of Play

Sony’nin düzenleyeceği PlayStation State of Play etkinliğinde yeni oyunlar tanıtıtılacak. Biz de bu etkinliği canlı olarak nasıl izleyeceğinizi anlatıyoruz.

Sony, bu yıl içerisinde State of Play olarak isimlendirdiği etkinliklerine başlamıştı. Nintendo’nun Direct etkinlikleri gibi önceden kaydedilmiş sunum ile karşımıza çıkan Sony, bugün Türkiye saati ile 17:00’da yeni State of Play etkinliğini düzenleyecek.

PlayStation’ın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte, yeni oyunlar sergilenecek. PlayStation markasının şu sıralar 25. yılını kutlayan firma, karşımıza büyük sürprizler ile çıkabilir.

20. yıla özel olarak gri renkli PS4’ü daha sonrasında ise 500 milyon satışa özel PS4 Pro‘yu satışa sunan Sony, bugünkü etkinlikte yine bir Edition ile karşımıza çıkabilir.

İndirime giren Xbox One oyunları – 10 Aralık haftası

PlayStation VR için de yeni oyunların sergilenmesi beklendiği bu etkinlikte büyük ses getirecek yapımlar tanıtılmayacak gibi görünüyor. Ayrıca bu etkinlikte tanıtılan çoğu oyun, yıl sonuna geldiğimiz için 2020 yılında çıkışını gerçekleştirecek.

Yakın zamanda çıkması beklenen Marvel’s Avengers Game oyununa ilişkin yeni videolar yine bu etkinlikte yer alabilir. 2020 yılında çıkacak olan The Last of Us Part II‘den çok küçük de olsa yeni detayları görmeyi beklediğimiz bu etkinliği aşağıdan izleyebilirsiniz.

Nintendo Switch Online Aralık oyunları açıklandı

Saatler 17:00‘ı gösterdiğinde başlayacak olan bu etkinlik için; YouTube’dan “Hatırlatıcı oluştur” seçeneğine tıkladığınızda bildirim alabileceğinizi belirtelim. Peki, siz bu etkinlikte nelerin tanıtılmasını bekliyorsunuz? Yeni oyunlardan ve ürünlerden beklentileriniz neler?