Galaxy Note 10 etkinliği canlı nasıl izlenir?

maxresdefault 8

Galaxy Note 10 etkinliği bugün canlı olarak yayınlanacak. Peki, Galaxy Note 10 etkinliği canlı olarak nasıl izlenecek? İşte bu sorunun cevabı haberimizde.

Samsung bugün Türkiye saati ile 23:00’da Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlikte merak edilen Galaxy Note 10, Galaxy Book S ve Galaxy Active 2 akıllı saat modelleri tanıtılacak. Canlı olarak yayınlanacak olan bu etkinlik, Samsung’un resmi YouTube hesabı üzerinden takip edilebilecek.

Huawei Mate 30 Pro kamerası ile devrim yaratacak!

Etkinliğin yayınlanacağı YouTube sayfasını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. 23:00’da başlayacak olan bu etkinliğe, “Hatırlatıcı oluştur” diyerek hatırlatıcı oluşturabilirsiniz. Etkinlik vakti geldiğinde mobil cihazınızda yüklü olan YouTube uygulaması, etkinliğin başladığına dair bir bildirim gönderecek.

Galaxy Note 10 etkinliği canlı izle!

Note 10, 6.3 inç büyüklüğünde FHD+ (1440 x 3040) çözünürlüklü 502 ppi değerli Dynamic AMOLED ekran ile gelecek. Cinematic Infinity-O çentiği ile dikkat çekecek olan Note 10, Exynos 9825 yonga seti ve 6 GB RAM‘den beslenecek. 12 Megapiksel geniş + 12 Megapiksel zoom + 16 Megapiksel Ultra geniş kamera kurulumu ile gelecek olan telefonda, AKG imzalı stereo hoparlör yer alacak.

Bu hoparlör Dolby Atmos 3D destekli olacak. 3.800 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan Note 10, 25W hızlı şarjı ile çok daha hızlı batarya dolum süresi sunacak.

Telefonun ekranına gömülü ultrasonic parmak izi okuyucusu bulunacak. Yüz tanıma 2.0 sistemi ile yüz tanıma özelliğini de barındıracak olan telefon IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olacak. Son olarak telefonda Bixby sesli asistan, LTE-A Cat.20, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 ve USB Type-C bağlantılarının olacağını belirtelim.