iPhone 14 Plus modeli için kötü haber

iPhone fiyatlarında artış

Dünyanın en popüler akıllı telefon markası iPhone, bu defa müşterilerini hayal kırıklığına uğratabilir.

iPhone 14 Plus modeli için kötü haber. Apple hayranları Eylül ayında tanıtılacak 4 yeni iPhone modeli için geri sayıma geçmişken, Amerikalı teknoloji devi üretim bandında bazı sıkıntılarla boğuşuyor olabilir. Apple’a yakınlığıyla bilinen ünlü duyumcu Ross Young tarafından ortaya atılan son iddialara göre Apple, iPhone 14 serisinin büyük ekranlı modeli Plus üretiminde oldukça önemli bir sıkıntı yaşıyor.

iPhone 14 hayal kırıklığı

İddialara göre Apple, iPhone Mini serisinin yerine geçecek olan bu yeni büyük ekranlı telefon için yeterli hazırlığı yapacak süreyi bulamadı. Bunun manası ise, telefon için yeterli sayıda panel tedarik edemedi. Tabi hal böyle olunca da, iPhone 14 Plus daha çıkmadan ertelenme veya daha kötüsü iptal edilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Plus modeli için kötü haber

Tabi bu bilgiler şu an için sadece birer iddiadan ibaret. Her ne kadar Apple’ın bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapması beklenmiyor olsa da, bu iddiaların doğru olup olmadığını yine önümüzdeki günlerde sızdırılmaya başlanacak yeni bilgiler gösterecektir.

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

Öte yandan Apple’ın diğer üç modelinde herhangi bir problem olmadığını da belirtelim. Birçok kaynaktan bugüne kadar servis edilen bilgilere göre Apple, Eylül ayı itibariyle normal şartlar altında 4 farklı model ile karşımıza çıkacak. Buna göre iPhone 14, iPhone 14 Plus (veya Max), iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, Eylül ayı itibariyle göreceğimiz akıllı telefon modelleri olacak.

Honda kullanıcıları büyük tehdit altında