6.899 TL’lik iPhone X, ilk düşüşte kırılıyor

6.899 TL'lik iPhone X, ilk düşüşte kırılıyor

Apple’ın yeni amiral gemisi modeli iPhone X, birçok ülkede satışa sunuldu ve büyük bir ilgi gördüğü söylenebilir. Ürün, şu an ülkemizde de ön siparişte bulunuyor. iPhone X’in 64GB’lık sürümü için 6099 TL talep edilirken, 256GB’lık sürümü ise 6899 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Eğer bu ürüne çıkar çıkmaz sahip olmak istiyorsanız, şimdiden Apple Türkiye’yi telefonla arayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

6.899 TL'lik iPhone X, ilk düşüşte kırılıyor
6.899 TL’lik iPhone X, ilk düşüşte kırılıyor

iPhone X’in fiyatı cidden yüksek, peki ne kadar dayanıklı? Öyle ya, kimse bu kadar para verdiği bir ürün için endişe etmek istemez.

Cnet, Apple’ın yeni amiral gemisi telefonu iPhoneX’in ne kadar dayanıklı olduğunu merak etti ve onu düşme testine soktu. Yaklaşık 1 metreden, yani cep hizasından yere düştüğü ilk denemede cihazın arka camı kırıldı. İkinci düşüşte ise, bu kez ön camı kırıldı ve bir nevi eski bir araba fiyatındaki telefon “tuzla buz” oldu.

Apple ise, bu durum karşısında şu bilgilendirmeyi yapıyor: “iPhoneX’te güçlendirilmiş metal ve cam malzemelerden yararlanılıyor. Dolayısıyla en sağlam telefonlardan bir tanesi, ama tabii ki kırılmaz bir ürün değil. Onu en güvenli şekilde kullanabilmeniz için koruyucu bir kılıf almanızı ve onunla kullanmanızı tavsiye ederiz.”

Samsung The Frame – 65 inç 4K Smart TV incelemesi