Apple Koronavirüs sürecini nasıl değerlendiriyor?

Apple Koronavirüs sürecini

Birçok kişi Apple koronavirüs sürecini nasıl değerlendirdiği ile ilgili merak içerisinde. Şirket henüz bu salgın sona ermemesine rağmen, sanki bitmiş gibi davranıyor.

Apple belki de virüs salgını ile ilgili en az destekte bulunan kuruluşlar içerisinde yer aldığı için Apple Koronavirüs sürecini iyi değerlendiriyor demek mümkün değil. Şirketin değerinin çok ciddi boyutlara ulaşmasına rağmen henüz büyük bir virüs desteği verdiğini söylemek mümkün değil. Bu nedenle birçok kişi tarafından da eleştirilen şirket, aynı zamanda yeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Apple maske üreteceğini söylemişti

Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan konularından birisi de maskelerdir. Bazı kişiler maske kullanımı ile ilgili çok fazla konuşmasa bile büyük oranda ihtiyacımız olduğunu söylemek mümkün.

Apple Koronavirüs sürecini iyi yonetmiyor

Apple maske ihtiyacını karşılamak için üretim yapacağını söylemişti. Şirketin yapacağı maskelerin yine diğer ürünleri gibi pahalı olup olmayacağı ise bilinmiyor. Bu maskelerin havadaki virüsleri %100 oranında tutması bekleniyor. Böylece insanları hastalıktan daha fazla korunmuş olacak.

Apple AirPods X üzerinde çalışıyor! Yeni Apple kulaklık geliyor!

Şu an için ülkelerin en çok duyduğu ihtiyaçlardan birisi de hiç şüphesiz solunum cihazlardır. Apple eğer kısa bir süre içerisinde solunum cihazları üretip ülkelere dağıtırsa virüs salgını ile ilgili önemli bir adım atmış olur. Peki siz Apple şirketinin bu süreci değerlendirmesini nasıl buluyorsunuz? Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bizlere ilgili bölümden aktarabilirsiniz.