Tesla Koronavirüs sürecini nasıl yönetiyor?

Tesla Koronavirüs sürecini iyi yonetiyor

Dünyanın en büyük otomobil şirketlerinden bir tanesi olan Tesla Koronavirüs sürecini en iyi yürüten kuruluşlar arasında yer alıyor. Kuruluşun özellikle de en çok eksiklik bulunan konularda çalışmalar yapması büyük takdir topluyor.

Dünyanın önde gelen bütün şirketleri ve özellikle de Tesla koronavirüs sürecini daha aktif yürütebilmek için adeta seferber olmuş durumdalar. Bazı şirketler çok fazla destek sunarken, bazıları da neredeyse hiç destek sunmuyor. Özellikle de çok büyük şirketlerden yoğun destekler beklenirken, bazıları buna neredeyse hiç uyumadı. Tesla en fazla destek sunan kuruluşlar içerisinde yer alıyor.

Tesla virüs sürecini iyi yönetiyor

Tesla tarafından yapılan bazı çalışmalar gerçekten de toplumun büyük sevgisini kazandı. Bu çalışmaların en çok göze çarpanları içerisinde ekipmanların sağlanması yer alıyor.

Tesla Koronavirüs sürecini

Dünyada 1 milyon civarı insanın hastalanmasına neden olan bu yeni virüs türü özellikle solunum konusunda büyük bir sorun yaratıyor. Bunun farkında olan Tesla solunum cihazları ile birlikte insanların ölmesinin önüne geçmek istiyor. Ancak bu öyle tahmin edildiği kadar kolay değil. Solunum cihazları eğer doğru bir şekilde üretilmezse kişilerin ölümüne bile neden olabilir.

Tesla Autopilot kazası hakkında detaylar kan donduruyor

Tesla çok hızlı bir şekilde test süreçlerini tamamladığı solunum cihazlarını ABD’ye teslim etti. Şu anda büyük vakaların görülmeye başlandığı ABD için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Sizce Tesla gerçekten de bu süreci iyi yönetiyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.