Koronavirüs sonrası Huawei politikaları nasıl olacak?

HUAWEİ

Birçok kişiye bulaşan Koronavirüs sonrası Huawei politikaları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle de şirketin Google tarafından sert bir darbe yemiş olması bu soru işaretlerini çok fazla güçlendiriyor. Peki gerçekten de Huawei şirketinin politikaları var mı?

Koronavirüs sonrası Huawei politikaları ağırlıklı olarak zararı en aza indirme şeklinde ifade edilebilir. Virüs sürecinin tüm dünya üzerinde büyük bir etkiye neden olması çok büyük bir ihtimal. Bunun farkında olan dünya şirketleri mümkün olduğunca zararı en aza indirmeye çalışıyor. Peki bunu nasıl başarabilecekler?

Huawei politikaları şebeke ağları üzerine olabilir

Günümüzde akıllı telefon satışları giderek artış göstermeye başlıyordu. Ancak son olarak meydana gelen bazı sorunlar nedeniyle akıllı telefon satışlarında duraksama gerçekleşti. Şimdi ise virüs salgını nedeniyle neredeyse çok az bir satış yapılabiliyor.

Huawei Mate Xs tamir sorunu

Huawei muhtemelen bunu göz önünde bulundurduğu için akıllı telefon satışlarından ziyade şebeke ağları üzerinde durulacaktır. Şirketin dünya geneline yaymayı başardığı 5G şebeke ağları çok daha kapsamlı hale getirilecek. Böylece akıllı telefon üretimi ile ilgili ortaya çıkan zarar buradan karşılanmış olacak.

Huawei P40 serisi yazılım güncellemesini ilk defa aldı

Huawei şirketinin virüs salgını sonrasında ortaya koyacağı yol haritası biraz da Google şirketine bağlı. Bildiğiniz üzere Google birçok hizmetinden bu kuruluşu men etmişti. Huawei bunu büyük bir sorun olarak gördüğü için ilk etapta Google ile anlaşma yoluna girişti. Ne yazık ki ikili anlaşma konusunda uzlaşamadı. Şimdi ise hem Google hem de Huawei virüs sonrasında anlaşma yoluna gidebilir tarzında söylentiler güçleniyor.