Apple iPhone SE 3 en ucuz 5G iPhone olacak

y55y

Daha önce Apple’ın bir sonraki Special Edition akıllı telefonunu 2022’de piyasaya süreceği ortaya çıkmıştı. Söylentilere göre akıllı telefon Apple A14 Bionic yonga seti ile gelebilir ve tanıdık bir tasarıma sahip olabilir.

Apple iPhone SE 3 ‘ün (diğer adıyla iPhone SE 2022) en ucuz 5G iPhone olacağını gösteriyor. Ek olarak, akıllı telefonun konsept görselleri de ortaya çıktı.

Popüler Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre iPhone SE 3 bir 5G telefon olacak ve gelecek yıl en ucuz 5G Apple cihazı olacak. Mevcut Apple iPhone 12 mini’den bile daha ucuz olduğu söyleniyor.

Apple iPhone SE 3 en ucuz 5G iPhone olacak

Konsept renderlerine atladığımızda, iPhone SE 3 tam olarak iPhone XR’ye benziyor, ancak biraz ince ayarlı bir kamera modülü ile. Arkada tek bir kamera ve merceğin hemen yanında bir LED flaş var.

Özellikle, birden fazla renkte geliyor gibi görünüyor ve konsept oluşturma bize ne bekleyeceğimiz konusunda bir fikir veriyor. Kırmızı, Turuncu, Yeşil, Sarı, Mavi ve Mor renkleri bulunuyor.

İlginç bir şekilde, telefonun diğer renderları, cihazın çift tonlu bir renk şemasına sahip olduğu telefonun Bicolor tonlarını sergiliyor. Ortada Apple markasını sergiliyor ve arka panelin yarısı daha koyu bir gölgeye sahipken, panelin diğer kısmı daha açık bir gölgeye sahip.

Apple iPhone SE 3 en ucuz 5G iPhone olacak

Akıllı telefon çentikli bir ekrana sahip ve hiçbir şekilde söylentili iPhone 13 ekranlarına benzemiyor. iPhone XR , iPhone 11 ile aynı boyutta çentiğe sahip ve düğme konumları da aynı.

Bununla birlikte, iPhone SE 3’ün özellikle tasarım açısından yeni bir şey getirmesi beklenmiyor. Dümende, mevcut iPhone 12 serisiyle aynı olan Apple A14 Bionic yonga seti tarafından destekleneceği tahmin ediliyor.

Apple Watch 7 Serisindeki sorunlar giderildi