Apple iPad tasarımında büyük ekranlara yöneliyor olabilir

Apple iPad tasarımında büyük ekranlara yöneliyor olabilir

Apple iPad tasarımında değişikliğe gidiyor olabilir. 9to5Mac’e göre Apple daha da büyük ekranlı iPad’leri araştırıyor. Bu gidişle 12.9 inç iPad Pro gözümüze küçük gelebilir.

Bir çok insan iPadlerini laptoplarının yerini kullanmaya başladı. Hem taşıması hem de kullanım pratikliği yönünden iPadler son senelerde yükselişte. Durum böyle olunca insanlar laptop bilgisayar deneyimine en yakın deneyimi sunan iPadlere yöneliyor olabilir. Görünüşe göre Apple da bu durumun farkında. Çünkü söylentilere göre şirket iPadlerinde daha büyük tasarımlara yönelecek.  Ancak haberin kaynağına göre Apple iPad modelleri için büyük ekran tasarlıyor olsa dahi herhangi bir ürünün gelmesi bir kaç yılı bulabilir. Yine de, Apple’ın ekran büyüklüğünde bir genişlemeyi düşündüğü dikkate değer bir bilgi. Şirket, 2015’te orijinal iPad Pro’yu piyasaya sürdüğünden beri 12.9 inç’in ötesine geçmedi. Daha önce çıkan bir söylentiye göre, iPad Pro’nun 2022’de kablosuz şarjı destekleyebilecek bir  sırt ile yeniden tasarlanacağını iddia ediliyordu. Ancak ekran boyutunun aynı kalması bekleniyordu.

Apple iPad tasarımında büyük ekranlara yöneliyor olabilir

Daha büyük bir Apple iPad üretmek riskli bir hamle de olabilir. Bir çok kullanıcı, bir klavyeye bağlı olmadığında mevcut iPad Pro’nun çok büyük olduğunu düşünüyor. Bu nedenle daha büyük bir model daha hantal bir deneyim de sunabilir. Bazıları ise ekranın büyüklüğünden memnun. Bununla birlikte, Apple, boyut artışlarını düşünen tek şirket değil. Samsung’un 12.4 inç Galaxy Tab S7’yi kolayca gölgede bırakacak 14,6 inçlik bir tablet üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Galaxy A21s güvenlik güncellemesi alıyor: Tüm kullanıcılara hızlıca dağıtılıyor