Galaxy A21s güvenlik güncellemesi alıyor: Tüm kullanıcılara hızlıca dağıtılıyor

Samsung Galaxy A21s, Android 11, Galaxy A51, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Birçok özelliği ile kullanıcıları kendisine çekmeyi başaran Galaxy A21s, güvenlik güncellemesi alıyor. Hadi gelin bu güncellemeye ve diğer detaylara birlikte bakalım.

Samsung cihazları genellikle düzenli olarak güncelleme alıyor. Güvenlik güncellemeleri ise en fazla önem verilen konular içerisinde. Şirketin bir güvenlik krizi yaşamak istemediği açık. Galaxy A21s modeli için getirilen yeni güvenlik güncellemesi yavaş yavaş kullanıcılara dağıtabilir.

Hem Android ile uyum hem de uygulamaların senkronize edilmesi konusunda bazı sorunlar yaşanabiliyor. Bu problemler güvenlik açıkları yaratabiliyor. Şirket durumun farkında olduğu için güvenlik güncellemelerini düzenli olarak tüm dünyadaki kullanıcılarına dağıtıyor.

Galaxy A21s güvenlik güncellemesi 35 ülkede aktif

Samsung markasının en son yazılım güncellemesi olan A217MUBS6CUF4 sayesinde kullanıcılar tamamen güvende kalabiliyor. Bu yazılım güncellemesi yama olarak tanımlanıyor ve mevcut açıkları gideriyor.

Galaxy A21s güvenlik güncellemesi

Yeni güvenlik güncellemesi ile ilgili ortaya çıkan son detaylara göre 35 ülkede aktif hale getirildi. Güncellemenin kısa bir süre içerisinde diğer ülkelere de dağıtılması bekleniyor. Diğer güncellemelerde Samsung kullanıcıları bekletebiliyor. Fakat söz konusu güvenlik güncellemesi olunca şirket mümkün olduğunca hızlı davranıyor. Peki bu cihaz ne kadar daha güvenlik güncellemesi alacak?

Merakla beklenen Samsung Galaxy A21s tanıtıldı!

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre bu cihazın yaklaşık 3 yıl daha güvenlik güncellemesi alması bekleniyor. Böylece güvenlik noktasında herhangi bir sorun kalmayacak. Eğer bu güncellemeyi cihazınıza yüklemek istiyorsanız ayarlar bölümünü kullanabilirsiniz. Buradaki yazılım güncelleme seçeneğini bulun ve seçin. Kısa bir süre içerisinde güncelleme cihazınıza inecektir.