Apple Beats Studio Pro için geri sayım başladı

gg2

Apple’ın merakla beklenen Beats Studio Pro kulaklıkları, yakın zamanda Singapur’daki IMDA yetkilisinden sertifika aldı. Sertifika, A2924 model numarasıyla tanımlanan kulaklıklar Federal İletişim Komisyonu’nda (FCC) da yer aldı.

Apple Beats Studio Pro’nun 2017’de piyasaya sürülen Beats Studio 3 kulaklıkların halefi olarak karşımıza çıkacak. Yeni modelin, Apple ile A-‘den ünlü ürün ve moda tasarımcısı Samuel Ross arasındaki ortak bir çalışma olduğuna inanılıyor. Yakın zamanda Beats’e “Baş Tasarım Danışmanı” olarak katılan Cold-Wall. Beats Studio Pro’nun tasarımının selefine benzemesi beklenirken, dahili özellikler açısından dikkate değer geliştirmeler bekleniyor.

Beats Studio Pro

Apple, Beats Studio 3’te bulunan W1 yongasını kendi özel tasarım yonga setiyle değiştirecek gibi görünüyor . Ek olarak, Beats Studio Pro’nun gelişmiş aktif gürültü azaltma özelliklerine sahip olacağı ve kullanıcıların çevrelerinden haberdar olmalarını sağlayan bir şeffaflık modu getirebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, kullanıcılar “Hey Siri” işlevini rahatlıkla kullanabilecek.

Bu kulaklıkların dört renk seçeneğiyle sunulması bekleniyor: Siyah, Kahverengi, Lacivert ve Fildişi. Apple ayrıca geçen ay Beats Studio Buds+ kulaklıklarını tanıttı, çekici şeffaf bir tasarıma sahipken siyah ve beyaz renk seçenekleri sunulacak.

Yeni Snapdragon 8 Plus Gen 2 için bilgiler gelmeye başladı